LifeLab Retreat – Τι θες να γίνεις όταν μεγαλώσεις;

Ένα απολαυστικό αλλά και προκλητικό διήμερο για να απογειώσεις τα όνειρά σου!

Παρ. 5/5 (απόγευμα) - Κυρ. 7/5/2017

Το LifeLab retreat είναι μία παύση στην πολυάσχολη καθημερινότητα σου απ’ όλα αυτά που σε αγχώνουν...είναι μία μοναδική ευκαιρία να δημιουργήσεις τις δυνατότητες να πετύχεις τους υψηλότερους στόχους σου και να απολαύσεις την ζωή που σου αξίζει.

Μέχρι σήμερα τα έχεις πάει εξαιρετικά καλά: προσωπική ανάπτυξη, επαγγελματική καταξίωση και πολλά ακόμα…όμως νιώθεις ότι έχεις ακόμα πολλά σημαντικά όνειρα που θα ήθελες να πραγματοποιήσεις.

Στο LifeLab retreat θα δουλέψουμε πάνω στις βαθύτερες επιθυμίες μας, θα εμπνευστούμε και θα κάνουμε την αρχή να γίνουν τα όνειρά μας πραγματικότητα.

Θα βιώσεις μία ολιστική προσέγγιση μέσα από παιχνίδια και ασκήσεις έμπνευσης, διαλογισμό,   art therapy και κίνηση, ενώ παράλληλα θα χαλαρώσουμε και θα αναζωογονηθούμε μέσα στην ανοιξιάτικη ελληνική φύση!


Σου θυμίζουν κάτι οι παρακάτω φράσεις;

Τότε αυτό το LifeLab retreat είναι για εσένα.

Αν θέλεις να:

  • Επαναπροσδιορίσεις την ζωή σου σε ένα υψηλότερο επίπεδο και να έχεις περισσότερο χρόνο με την οικογένεια σου και τους φίλους σου
  • Συμβάλλεις στον κόσμο ως καταλύτης θετικής αλλαγής
  • Ζεις με περισσότερη έμπνευση και πάθος

τότε αυτό το Lifelab retreat είναι για σένα.

Τρεις άνθρωποι που έχουν κάνει στροφή 180 μοιρών και απολαμβάνουν την ζωή τους θα κάνουν τα παρακάτω workshops:

  • Διαλογισμός για να αποτοξινωθείς από το stress, να τονώσεις τη ζωτικότητά σου, να ανοίξεις την καρδιά σου και να οραματιστείς την νέα σου ζωή - Βασίλης Βαλανδρέας
  • Art therapy για να γνωρίσεις σε βάθος τον εαυτό σου και τους άλλους με σκοπό την προσωπική εξέλιξη, αποδοχή και αλλαγή, μέσα από την συνειδητοποίηση συναισθημάτων - Θανάσης Μπόμπης
  • The 7 Waves Xperience για να αποβάλλουμε την ένταση από το σώμα, να κινηθούμε σε διαφορετικούς μουσικούς ρυθμούς και να τονώσουμε τη ροή της ενέργεια μας - Βασίλης Βαλανδρέας
  • LifeLab Games, παιχνίδια (στην ανοιξιάτικη φύση) και βιωματικές ασκήσεις για να εμπνευστούμε, να τονώσουμε την αυτοπεποίθησή μας και την αποφασιστικότητά μας - Εύα Σταυρινάκη

Για τη συμμετοχή στο retreat δεν είναι απαραίτητη προηγούμενη εμπειρία σε καμία από τις παραπάνω ενότητες.

Τι περιλαμβάνει:

  • 10 Workshops: LifeLab Games, Διαλογισμό, Art Therapy και 7 Waves Xperience, όλα τα απαραίτητα υλικά και χρήσιμα έντυπα που θα πάρεις μαζί σου
  • Διαμονή στο wellness & retreat center Νοόσφαιρα, σε δίκλινο δωμάτιο προσεγμένο ως την πιο μικρή λεπτομέρεια, είδη προσωπικής περιποίησης (παντόφλες, σαμπουάν, αφρόλουτρο, σκουφάκι μπάνιου). Υπάρχει και δυνατότητα μονόκλινου ή τρίκλινου κατόπιν συνεννόησης.
  • Πλήρη διατροφή, καθημερινά μαγειρεμένο με ποιοτικά οργανικά υλικά, φρέσκα λαχανικά από το μποστάνι και αυγά από τις κοτούλες του κτήματος.
  • Αφεψήματα βιολογικών βοτάνων όλη την ημέρα.
  • Δωρεάν WiFi σε όλους τους χώρους της Νοόσφαιρας.
  • Δωρεάν χρήση του γυμναστηρίου.
  • Δωρεάν χώρο στάθμευσης.

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 22 άτομα

Το κόστος είναι 190€ (πλέον ΦΠΑ) κατ' άτομο για διαμονή σε δίκλινο, μία εξαιρετική σχέση ποιότητας/τιμής για τέτοιου τύπου retreat σε έναν τόσο ιδιαίτερο και ποιοτικό χώρο.
(Για την  περίπτωση μονόκλινου η επιβάρυνση είναι 50€)

Ειδική προσφορά για άτομα που έχουν παρακολουθήσει LifeLab Retreat: 170,00€ (πλέον ΦΠΑ) το άτομο (διαμονή σε δίκλινο)

 

Εάν θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες:
Βασίλης Βαλανδρέας - 6973046561
Εύα Σταυρινάκη - 6942615672
contact@lifelab.gr

Λίγα λόγια για τους εισηγητές

Βασίλης Βαλανδρέας

Ξεκίνησε το 1999 με τη μέθοδο Σίλβα και στη συνέχεια μπήκε στο μονοπάτι του διαλογισμού και των ενεργειακών θεραπειών (Reiki, Dasira Narada, κλπ.). Το 2010 ήρθε σε επαφή με τις διδασκαλίες του Gururaj Ananda Yogi μέσω της FISU, αρχικά ως μαθητής και στη συνέχεια ως δάσκαλος διαλογισμού.

Συνδυάζοντας τις σπουδές του στη Χημεία με την πολύχρονη καριέρα του στην Πληροφορική, το 2016 δημιούργησε τον «Διαλογισμό LifeLab», μία ιδιαίτερα αποτελεσματική μέθοδο που συνδυάζει παραδοσιακές πρακτικές διαλογισμού με σύγχρονη νευροεπιστήμη, βιολογία και κβαντομηχανική, που οδηγεί σε λιγότερο άγχος, περισσότερη ευεξία, δύναμη και αυτοπεποίθηση για εσένα και τους γύρω σου.


Θανάσης Μπόμπης

Αφού ολοκλήρωσε έναν κύκλο με πτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές  στην Ελλάδα και το Εξωτερικό με κατεύθυνση τη Διοίκηση Οργανισμών,  αφιέρωσε 20 χρόνια στον χώρο των επιχειρήσεων εργαζόμενος ως Διευθυντής Προσωπικού σε διάφορους οργανισμούς όπως τράπεζες, ασφαλιστικές και εταιρίες τηλεπικοινωνιών.

Κλείνοντας αυτόν τον επαγγελματικό κύκλο, ασχολήθηκε με το Business Coaching με στελέχη επιχειρήσεων. Με  επίκεντρο πάντα τον άνθρωπο, συνέχισε τις σπουδές του στη Συμβουλευτική και στην  Συνθετική Ψυχοθεραπεία αξιοποιώντας διαφορετικά εργαλεία, μεθόδους και τεχνικές όπως Art therapy – Gestalt  προκειμένου να καλύψει την ανάγκη για βασική γνώση Εαυτού ως απαραίτητη προϋπόθεση αποδοχής, αλλαγής και εξέλιξης.


Εύα Σταυρινάκη

Μετά την ολοκλήρωση των πτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών της στην Στατιστική και στο Marketing, απέκτησε μία πολύπλευρη 15ετή εμπειρία ως Marketing Manager και Business Development Director στον χώρο της διαφήμισης, των επενδυτικών προϊόντων και των χρηματοδοτικών εργαλείων. Το 2013, αποφάσισε να ανοίξει έναν νέο κύκλο με στόχο να συνδυάσει την πολύπλευρη εμπειρία της από το εταιρικό περιβάλλον με την ανάπτυξη του ατόμου και της επιχειρηματικότητας.  Με αυτόν τον τρόπο ανέπτυξε μία μέθοδο Synthetic Coaching για  προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη.

Σήμερα είναι Synthetic Coach και Business Development Mentor σε στελέχη και επιχειρήσεις, ενώ παράλληλα διδάσκει Business & Management. Παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη και mentoring στο Orange Grove της Ολλανδικής Πρεσβείας στην Ελλάδα, στο ίδρυμα Μποδοσάκη και στο The People’s Trust.

Το 2016 ίδρυσε μαζί με τον Βασίλη Βαλανδρέα το LifeLab. Πιστεύει, μέσα και από την δική της εμπειρία, ότι η αλλαγή δεν είναι κάτι αδύνατο αλλά μία ευκαιρία  μεταμόρφωσης, δημιουργίας και χαράς.

Μερικές ακόμα χρήσιμες πληροφορίες:

  • Το πρόγραμμα του LIfelab retreat ξεκινάει Παρασκευή 5/5 απόγευμα (για να προλάβουν όσοι εργάζονται), όμως όποιος επιθυμεί μπορεί να πάει στη Νοόσφαιρα από το πρωί.
  • Για τη συμμετοχή σου στο LifeLab retreat θα πρέπει να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα και να δεσμεύσεις τη θέση σου με μία προκαταβολή των 50€.
  • Επειδή η προκαταβολή αφορά τη δέσμευση του δωματίου, σε περίπτωση ακύρωσης δεν επιστρέφεται.
  • Θα υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς με car pooling κατόπιν συνεννόησης μαζί μας.
  • Μόλις λάβουμε τη φόρμα συμμετοχής σου θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για το θέμα της προκαταβολής και της μεταφοράς.
  • Θυμήσου να πάρεις μαζί σου άνετα ρούχα και αθλητικά παπούτσια.

Ο χώρος

Το Κτήμα Νοόσφαιρα Wellness & Retreat Center ένα συγκρότημα ξύλινων κτηρίων με ατμόσφαιρα ενός boutique hotel αλλά σκόπιμα χτισμένο για να φιλοξενεί σεμινάρια αυτογνωσίας και ψυχολογίας, εναλλακτικές διακοπές, ομάδες γιόγκα, τάι- τσι κ.ά, εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις με επίκεντρο την πνευματική ανάπτυξη και τη διεύρυνση της συνειδητότητας.

Το Κτήμα Νοόσφαιρα βρίσκεται στο χωριό Βρυσούλες το οποίο απέχει 20km από το Ξυλόκαστρο Κορινθίας και 150km από Αθήνα.


Το κόστος είναι 190€ (πλέον ΦΠΑ) κατ' άτομο για διαμονή σε δίκλινο, μία εξαιρετική σχέση ποιότητας/τιμής για τέτοιου τύπου retreat σε έναν τόσο ιδιαίτερο και ποιοτικό χώρο.

Για περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικό πρόγραμμα:
Βασίλης Βαλανδρέας - 6973046561
Εύα Σταυρινάκη - 6942615672
contact@lifelab.gr