ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΑΠΝΟΗΣ
ΚΑΙ
ΖΩΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Εσωτερική Δύναμη, Γαλήνη και Ψυχική Ευεξία  μέσα από επιστημονικά τεκμηριωμένες τεχνικές Αναπνοών

Αναπνοή και Ζωτική Ενέργεια

Ένα μοναδικό εργαστήριο για να συνδεθείς με το Σώμα σου, την Ανάσα σου και την Ζωτική σου Ενέργεια

Η καλλιέργεια της εσωτερικής ενέργειας βελτιώνει τη υγεία, ενισχύει την αυτοΐαση και επιταχύνει την πνευματική μας εξέλιξη. Όση περισσότερη ζωτική ενέργεια έχουμε τόσο ποιο ζωντανοί αισθανόμαστε σωματικά, συναισθηματικά, νοητικά και πνευματικά.

Το «Αναπνοή και Ζωτικής Ενέργεια» είναι ένα μοναδικό και επιστημονικά τεκμηριωμένο εργαστήριο Διαλογισμού & Αναπνοών πέντε εβδομάδων όπου κάθε εβδομάδα, ανακαλύπτεις έναν διαφορετικό τρόπο σύνδεσης με την Ανάσα σου και το Σώμα σου.

Προορισμός η Εσωτερική Δύναμη, η Γαλήνη, και η Ψυχική Ευεξία μέσα μέσα μία μοναδική διαδρομή που συνδυάζει αρχαίες πρακτικές Αναπνοών με τις σύγχρονες επιστημονικές ανακαλύψεις.

woman-forest-breathing-600x600
Οφέλη από τη συμμετοχή:
 • Βελτιωμένη Διάθεση και Μείωση του Στρες: Μέχρις ενός σημείου το στρες είναι φυσιολογικό και χρήσιμο όμως το χρόνιο μη διαχειρίσιμο στρες δεν είναι μόνο εξουθενωτικό, είναι τοξικό και επιβλαβές για την υγεία μας (διαταραγμένος ύπνος, κούραση, νεύρα, φλεγμονές, αυτό-άνοσα κλπ.).
  Η σωστή αναπνοή και η κυκλοφορία της εσωτερικής σου ενέργειας είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους να χαλαρώσεις το σώμα σου, το νου σου και την καρδιά σου.

 • Συναισθηματική και Ψυχική Ευεξία: Τα συναισθήματα είναι ενέργεια και τα μπλοκαρισμένα συναισθήματα είναι μπλοκαρισμένη ενέργεια. Ξεμπλοκάροντας την ενέργεια ξεμπλοκάρεις συναισθηματικά και απελευθερώνεσαι από το παρελθόν.

 • Καλύτερη συγκέντρωση και μνήμη: Μαθαίνοντας να εστιάζεις στην αναπνοή σου και στην εσωτερική σου ενέργεια ξεδιπλώνεις τις δυνατότητες του νου σου – μαθαίνεις και θυμάσαι καλύτερα.

 • Καλύτερος ύπνος: Θα μάθεις αναπνευστικές ασκήσεις που θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις το σώμα σου και το νου σου ώστε να μπορείς να κοιμάσαι καλύτερα.

 • Εξατομικευμένες Πρακτικές Αναπνοών: Δημιουργείς τις δικές σου εξατομικευμένες πρακτικές Διαλογισμού και Αναπνοών που ταιριάζουν στον τρόπο ζωής σου. Οι πέντε εβδομάδες του εργαστηρίου είναι μόνο η αρχή, οι δικές πρακτικές σου θα είναι μαζί σου για πάντα.

 • Καθοδήγηση από ειδικούς: Τεχνικές και συμβουλές βασισμένες στις βέλτιστες πρακτικές που συνδυάζουν αρχαίες παραδοσιακές πρακτικές με σύγχρονες επιστημονικές ανακαλύψεις. Αυτό μπορεί να σε βοηθήσει να αποκτήσεις καλύτερη κατανόηση των τεχνικών και να προχωρήσεις πιο αποτελεσματικά στην πρακτική σου.

 • Κοινότητα και Υποστήριξη: Είμαστε μία ομάδα από άτομα – συνοδοιπόρους, όπου θα βρεις αυθεντική υποστήριξη, καθοδήγηση και ενθάρρυνση για να ξεκλειδώσεις τη Δύναμη του Νου σου και της Καρδιάς σου 😊🙏

Πως θα συνδεθείς με την Εσωτερική σου Δύναμη, την Γαλήνη και την Ψυχική Ευεξία

1η Εβδομάδα (Δωρεάν εισαγωγική συνάντηση)

Ξεκλείδωσε τη Δύναμη της Διαφραγματικής Αναπνοής

 • Συνδέσου με την Ανάσα σου και μπες αβίαστα σε μια κατάσταση ηρεμίας και πνευματικής συγκέντρωσης.
 • Έλεγξε το στρες μαθαίνοντας πώς λειτουργεί η ανοχή στο CO2 μέσα στο σώμα σου.
 • Η Δύναμη της Παύσης της Αναπνοής για χαλάρωση και πνευματική διαύγεια.

 

2η Εβδομάδα

Ενεργειακή Κυκλική Αναπνοή για Υγεία και Ζωτικότητα

 • Συνδέσου με την εσωτερική ζωτική σου ενέργεια που στην Ινδία είναι γνωστή ως Prana, στην Ιαπωνία ως Κi και στην Κίνα ως Chi, η οποία συνδέεται με την υγεία, τη θεραπεία και τη μακροζωία.
 • Ξεμπλόκαρε τα ενεργειακά κέντρα του σώματος σου (τσάκρας) και ενεργοποίησε σώμα νου και πνεύμα. Δύναμη και αυτοπεποίθηση.
 • Αφύπνισε το ενεργειακό κέντρο της ζωτικής σου ενέργειας που βρίσκεται κάτω και πίσω από τον αφαλό και που συνδέεται με την ευεξία, την ευδαιμονία και τη σεξουαλικότητα.

 

3η Εβδομάδα

Η Αναπνοή της μεθόδου Wim Hof

 • Μάθε τις βασικές τεχνικές αναπνοής της μεθόδου Wim Hof.
 • Ενίσχυσε τη φυσιολογική και ψυχική σου ανθεκτικότητα.
 • Μείωσε το στρες και ενίσχυσε το ανοσοποιητικό σου σύστημα.

 

4η Εβδομάδα

Εισαγωγή στην Εκστατική Αναπνοή

 • Απελευθέρωση από ενεργειακά μπλοκαρίσματα και αρνητικά συναισθήματα.
 • Αποτοξίνωση από ένταση και στρες για μεγαλύτερη Ψυχική Ευεξία.
 • Μία βαθιά αίσθηση γαλήνης και εκστατικής ευεξίας.

 

5η Εβδομάδα

Το Ταξίδι της Αναπνοής – Δημιούργησε την προσωπική σου πρακτική

 • Σύνθεση τεχνικών για τον προσωπικό μετασχηματισμό, συνδύασε ό,τι έχεις μάθει σε μια εξατομικευμένη πρακτική αναπνοής που εξελίσσεται μαζί σου.
 • Σκέψεις και εμπειρίες, μια ευκαιρία να μοιραστείτε ιδέες και μεταμορφώσεις, εμβαθύνοντας την αίσθηση της κοινότητας και του κοινού ταξιδιού.
 • Πέρα από το εργαστήριο - συνεχίζοντας το ταξίδι σου, στρατηγικές για τη διατήρηση της δυναμικής της πρακτικής σου στην αναπνοή.

Το εργαστήριο Αναπνοής και Ζωτικής Ενέργειας είναι ένα μοναδικό ταξίδι με προορισμό την Εσωτερική Δύναμη, την Γαλήνη την Ψυχική Ευεξία που συνδυάζει αρχαίες πρακτικές Αναπνοών με σύγχρονες επιστημονικές ανακαλύψεις.

Ποιος συντονίζει το εργαστήριο
Ο Βασίλης Βαλανδρέας γεννήθηκε το 1967, είναι πατέρας τριών παιδιών, έχει σπουδάσει Χημικός με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και έχει εργαστεί για τρεις δεκαετίες σε διευθυντικές θέσεις Πληροφορικής. Επίσης είναι πιστοποιημένος Breathwork Facilitator από το Samma Karuna School of Awakening & Healing και κάτοχος Counselling Skills Certificate από την COSCA. Είναι συνιδρυτής του LifeLab με 25 χρόνια εμπειρίας στο χώρο του Διαλογισμού και της Προσωπικής Ανάπτυξης, και έχει εκπαιδεύσει σε Διαλογισμό & Αναπνοές περισσότερα από 2.000 άτομα, τόσο online όσο κα δια ζώσης. Ο Βασίλης Βαλανδρέας, πέρα από την εμπειρία του, φέρνει μια ήρεμη και συνειδητή παρουσία στην ομάδα καλλιεργώντας ένα ασφαλές και υποστηρικτικό περιβάλλον για να συνδεθείς με την Εσωτερική σου Ευφυία και να ξεκλειδώσεις τη Δύναμη του Νου και της Καρδιάς σου 😊🙏
BV-400x400
Δήλωση συμμετοχής

Για να συμμετέχεις στο εργαστήριο δεν χρειάζεται κάποια προηγούμενη εμπειρία, οι συναντήσεις του εργαστηρίου γίνονται κάθε Δευτέρα στις 10 το βράδυ, έχουν διάρκεια μία ώρα και δεκαπέντε λεπτά και το κόστος είναι 50€ και για τις πέντε συναντήσεις.
(Αν για κάποιο λόγο χάσεις κάποια συνάντηση ή θέλεις να ξαναθυμηθείς κάποια πρακτική, οι συναντήσεις μαγνητοσκοπούνται και είναι διαθέσιμες για ένα χρόνο στο e-learning του LifeLab, όπου συνδέεσαι με τους προσωπικούς σου κωδικούς).

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα, το πρώτο εργαστήριο είναι δωρεάν, και μετά αποφασίζεις αν θέλεις να συνεχίσεις. Δεν χρειάζεται κάποια προηγούμενη εμπειρία, οπότε αν θέλεις καλείς φίλες και φίλους που θα τους ενδιέφερε το δωρεάν εισαγωγικό μας εργαστήριο.

Αν λοιπόν θέλεις να συνδεθείς με το Σώμα σου, την Ανάσα σου και την Ζωτική σου Ενέργεια, αλλά και να νιώσεις μεγαλύτερη Εσωτερική Δύναμη, Γαλήνη και Ψυχική Ευεξία κλείσε τώρα τη θέση σου και τα λέμε αυτή τη Δευτέρα 4/3 στις 10 το βράδυ.

  Για την συμμετοχή σου στο εργαστήριο θα πρέπει να είσαι άνω των 18.
  Το εργαστήριο είναι σχεδιασμένο για ενήλικους που κατανοούν ότι είναι υπεύθυνοι για τη δική τους υγεία και ευεξία και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί υποκατάστατο για ιατρική αγωγή, ψυχοθεραπεία ή πρόγραμμα υγείας οποιασδήποτε φύσης.

   

   

  woman-forest-breath-badge-600

  Για περισσότερες πληροφορίες πάρε τηλέφωνο ή στείλε email στο contact@lifelab.gr

  bv-160x160-round

  Βασίλης Βαλανδρέας
  697 304 6561