ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

ΑΡΩΜΑ ΟΝΕΙΡΟΥ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ «ΑΡΩΜΑ ΟΝΕΙΡΟΥ»

Αυτή την Τρίτη 21/3 στις 10 το βράδυ έχουμε ανοικτή δωρεάν συνάντηση – πρόλογο ενός μοναδικού εργαστηρίου 5 εβδομάδων  για τον Ύπνο, το Συνειδητό και το Ασυνείδητο Ονείρεμα.

Τι οφέλη σου προσφέρει αυτό το εργαστήριο;

 • Καλύτερος ύπνος – πιθανόν ήδη γνωρίζεις πόσο σημαντικός είναι ο ύπνος - εδώ θα μάθεις πως μπορείς να συνδέεσαι με τους κιρκαδιανούς ρυθμούς του σώματος και τις φάσεις του ύπνου για να κοιμάσαι καλύτερα και να ξυπνάς γεμάτη/ος ενέργεια.

 • Σύνδεση με εσένα – το να θυμάσαι περισσότερα και πιο ζωντανά όνειρα σε συνδέει με την υποσυνείδητη πλευρά του εαυτού σου και είναι ένα πολύτιμο εργαλείο αυτογνωσίας και προσωπικής ανάπτυξης.

 • Τεχνικές συνειδητού ονειρέματος – τα συνειδητά όνειρα είναι ένα μοναδικό εργαλείο για να εξερευνήσεις τον εσωτερικό σου κόσμο, να υπερβείς τους φόβους σου και να γευθείς μία απίστευτη αίσθηση ελευθερίας.

 • Διαχείριση στρες – ο καλύτερος ύπνος και η σύνδεση με το υποσυνείδητό σου μειώνουν το στρες και σε βοηθούν να έχεις καλύτερη συναισθηματική και ψυχική υγεία.

 • Αυξημένη δημιουργικότητα – η σύνδεση με τα όνειρά σου ενδυναμώνει την δημιουργικότητά σου και την ικανότητά σου να λύνεις προβλήματα καθώς σε συνδέουν με την εσωτερική σου ευφυΐα και την τεράστια δύναμη του υποσυνείδητου αλλά και του συλλογικού ασυνείδητου.

 • Αυτογνωσία & Ποιότητα ζωής – Η σύνδεση με τα όνειρά σου σημαίνει μεγαλύτερη αυτογνωσία, επίγνωση και καλύτερη σχέση τόσο με τον εαυτό σου όσο και με τους σημαντικούς άλλους.

 • Πολύτιμες γνώσεις και δεξιότητες για να ζεις με περισσότερη ενέργεια, ελευθερία και πληρότητα.

Που και πότε;

Το δωρεάν εισαγωγικό εργαστήριο γίνεται μέσω Zoom αυτή την Τρίτη 21 Μαρτίου στις 10 το βράδυ και έχει διάρκεια 1 ώρα και 15 λεπτά.

Αν θέλεις να συμμετέχεις συμπλήρωσε τα στοιχεία στην παρακάτω φόρμα:

  [** Το εργαστήριο έχει ολοκληρωθεί **]

  Για την συμμετοχή σου θα πρέπει να είσαι άνω των 18. Το εργαστήριο είναι σχεδιασμένο για ενήλικους που κατανοούν ότι είναι υπεύθυνοι για τη δική τους υγεία και ευδαιμονία και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί υποκατάστατο για ιατρική αγωγή, ψυχοθεραπεία ή πρόγραμμα υγείας οποιασδήποτε φύσης.

  Για περισσότερες πληροφορίες πάρε τηλέφωνο ή στείλε email στο contact@lifelab.gr

  bv-160x160-round

  Βασίλης Βαλανδρέας
  697 304 6561