Έχεις ολοκληρώσει τα δωρεάν μαθήματα και θέλεις να προχωρήσεις;

[rev_slider alias="advanced-online-meditation"]

...μπορείς να εμβαθύνεις τις πρακτικές σου για λιγότερο άγχος, μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και καλύτερες σχέσεις συμμετέχοντας στα προχωρημένα εργαστήρια διαλογισμού.

Δήλωσε συμμετοχή εδώ

Την Πέμπτη 15/3 κάνουμε το επόμενο βήμα με ένα πιο προχωρημένο εργαστήριο διαλογισμού και δράσης για όσες και όσους έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο των δωρεάν εισαγωγικών μαθημάτων και θέλουν να εμβαθύνουν στις πρακτικές τους ώστε να έχουν ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στην καθημερινότητα τους αλλά και να απελευθερώσουν ακόμη περισσότερο το δυναμικό τους.

Το online εργαστήριο έχει διάρκεια 4 εβδομάδες όπου δουλεύουμε:

  • Διαφραγματική Αναπνοή - Pranayama: Ηρεμεί το νευρικό σύστημα, μειώνει το οξειδωτικό στρες, καθαρίζει τα ενεργειακά κανάλια.
  • Υπέρβαση του εγώ, συγχώρεση του εαυτού και των άλλων: Παίρνω πίσω τον έλεγχο των συναισθημάτων μου, απεγκλωβίζομαι από το παρελθόν, και δημιουργώ ανώτερες δυνατότητες για το μέλλον.
  • Ενεργειακές θεραπείες: Λιγότερο στρες, καλύτερος ύπνος, καλύτερη υγεία, αυξημένη ενέργεια και ευεξία, τόνωση ανοσοποιητικού, αποτοξίνωση σώματος και νου.

Το αποτέλεσμα είναι ακόμα λιγότερο στρες, μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και καλύτερες σχέσεις.
Απελευθερωνόμαστε από το παρελθόν, απελευθερώνουμε το δυναμικό μας και μπαίνουμε στο πεδίο των απεριόριστων δυνατοτήτων.

Έναρξη: Πέμπτη 15/3 στις 10:00μ.μ.

Η διαφορά από τα δωρεάν μαθήματα είναι:

  • Συμμετέχουμε και αλληλεπιδρούμε online με φωνή και video γιατί χρησιμοποιούμε μία άλλη online πλατφόρμα με άλλες δυνατότητες.
  • Δουλεύουμε με μικρότερη ομάδα (max 20 άτομα) ώστε να έχεις την προσοχή που χρειάζεσαι για να εμπεδώσεις τις πρακτικές σου.

Αν δεν μπορέσεις να συμμετέχεις σε κάποια online συνάντηση ζωντανά, ή θέλεις κάτι να επαναλάβεις, μετά από κάθε συνάντηση στέλνουμε video και οδηγίες με email.

Τι σημαίνει εμπεδώνω τις πρακτικές μου;

Σημαίνει μεταμορφώνω το νου μου και το είναι μου, μεταμορφώνω τη ζωή μου και μεταμορφώνω τις ζωές των γύρω μου…

Κόστος: 40€

Παράλληλα, συμμετέχοντας ανοίγεις και μία θέση υποτροφίας για ένα ακόμη άνεργο άτομο, δηλαδή κάθε άτομο που συμμετέχει με 40€ δίνει τη δυνατότητα σε κάποιον άνεργο/η να συμμετέχει δωρεάν.

Το εργαστήριο καλύπτεται από εγγύηση επιστροφής χρημάτων, δηλαδή αν συμμετέχεις, κάνεις τις πρακτικές σου και μετά από τις 4 εβδομάδες δεν έχεις δει απτά αποτελέσματα τότε απλά σου επιστρέφουμε τα χρήματα σου πίσω.

Δήλωσε συμμετοχή εδώ

Βασίλης Βαλανδρέας