ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ
ΚΑΙ
ΣΤΩΙΚΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ

Εργαστήριο Διαλογισμού και Στωικής Φιλοσοφίας

 

Ένα μοναδικό εργαστήριο που συνδυάζουμε τις διαχρονικές διδασκαλίες της Στωικής Φιλοσοφίας με πρακτικές Διαλογισμού που προάγουν την Εσωτερική Δύναμη και την Ψυχική Ευημερία.

Ένα εργαστήριο σχεδιασμένο όχι μόνο για να μεταδώσει γνώσεις, αλλά και για να καλλιεργήσει μια κοινότητα συν-διδασκάλων και συν-διδασκόμενων.

 

Ζήσε την εμπειρία ενός μοναδικού ταξιδιού ανταλλαγής και μάθησης με ομότιμους συνταξιδιώτες, καθοδηγούμενους από τις αρχές που έχουν εμπνεύσει Ηγέτες και Στοχαστές εδώ και αιώνες.

Κάθε συμμετέχων γίνεται συν-οικοδεσπότης, φέρνοντας τις ιδέες του στο τραπέζι. Κάθε εργαστήριο επικεντρώνεται σε μια διαφορετική πτυχή του Στωικισμού και την εφαρμογή του στη σύγχρονη ζωή, συνυφασμένη με πρακτικές Διαλογισμού.

Στο τέλος της διαδρομής, δεν θα έχεις όχι μόνο διδαχθεί αλλά θα έχεις και διδάξει - μια πραγματική Στωική εμπειρία ανάπτυξης και κοινότητας.

 

marcus-aurelius-bg-600

Οφέλη από τη συμμετοχή:

 • Εσωτερική Δύναμη και Ηρεμία: Μάθε Στωικές τεχνικές για την διαχείριση του άγχους, την ανάπτυξη της Συναισθηματικής Νοημοσύνης και την καλλιέργεια της Εσωτερικής Δύναμης που θα σε βοηθήσουν τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

 • Ψυχική Ευημερία: Εξασκώντας πρακτικές Διαλογισμού και Ενσυνειδητότητας που προάγουν τη διανοητική διαύγεια, τη μείωση του άγχους και τη βελτίωση της συνολικής ψυχικής υγείας.

 • Αυτογνωσία και Πληρότητα: Ανακάλυψε τις Στωικές αρχές που βοηθούν στην καλλιέργεια μιας πιο ουσιαστικής και πλήρους ζωής, ευθυγραμμίζοντας τις καθημερινές σου ενέργειες με τις βαθύτερες αξίες και τους στόχους σου.

 • Αλληλοϋποστήριξη και Κοινότητα: Μέσα από μια μοναδική μορφή εργαστηρίου όπου είσαι ταυτόχρονα μαθητής και δάσκαλος, δημιουργούμε μια υποστηρικτική ομάδα που ενισχύει τις επικοινωνιακές σου και ηγετικές σου δεξιότητες.

 • Πρακτική Σοφία για Σύγχρονες Προκλήσεις: Η Φιλοσοφία είναι τρόπος ζωής, διδάσκει ο Επίκτητος, και όχι απλά θεωρία! Μάθε πως να εφαρμόζεις την αρχαία Στωική Σοφία στις σύγχρονες προκλήσεις, αποκτώντας πρακτικές στρατηγικές για την αντιμετώπιση της αβεβαιότητας, της αλλαγής και της πολυπλοκότητας της σύγχρονης ζωής.

Ποιος

Οδηγός σε αυτό το μεταμορφωτικό ταξίδι είναι ο Βασίλης Βαλανδρέας, συνιδρυτής του LifeLab με 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της Τεχνολογίας και 25 χρόνιας εμπειρίας στην καλλιέργεια της Συνειδητότητας.

Επιπλέον, ως έμπειρος δάσκαλος Διαλογισμού και κάτοχος Counselling Skills Certificate από την COSCA, ο Βασίλης Βαλανδρέας φέρνει μια ήρεμη και συνειδητή παρουσία στην ομάδα καλλιεργώντας ένα ασφαλές και υποστηρικτικό περιβάλλον για να συνδεθείς με την Εσωτερική σου Ευφυΐα ώστε να ζεις με περισσότερη Ευδαιμονία 😊🙏

BV-400x400

Δήλωση συμμετοχής

Για να συμμετέχεις στο εργαστήριο δεν χρειάζεται κάποια προηγούμενη εμπειρία, οι συναντήσεις του εργαστηρίου γίνονται κάθε Δευτέρα στις 10 το βράδυ, έχουν διάρκεια μία ώρα και δεκαπέντε λεπτά και το κόστος είναι 50€ / μήνα.
(Οι συναντήσεις μαγνητοσκοπούνται και θα είναι διαθέσιμες για ένα χρόνο στο e-learning του LifeLab, όπου συνδέεσαι με τους προσωπικούς σου κωδικούς).

Αν λοιπόν θέλεις να μάθεις περισσότερα, η πρώτη συνάντηση είναι δωρεάν, και μετά αποφασίζεις αν θέλεις να συνεχίσεις.
Για τις συναντήσεις δεν χρειάζεται κάποια προηγούμενη εμπειρία, οπότε μπορείς να καλέσεις φίλες και φίλους που θα ήθελαν να μάθουν περισσότερα για πως η Στωική Φιλοσοφία και Διαλογισμός οδηγούν στην Αυτογνωσία, στη Γαλήνη, στην Ψυχική Δύναμη, και στην Καλή Ζωή.

  [** Το εργαστήριο έχει ολοκληρωθεί **]

  Για την συμμετοχή σου στο εργαστήριο θα πρέπει να είσαι άνω των 18.
  Το εργαστήριο είναι σχεδιασμένο για ενήλικους που κατανοούν ότι είναι υπεύθυνοι για τη δική τους υγεία και ευεξία και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί υποκατάστατο για ιατρική αγωγή, ψυχοθεραπεία ή πρόγραμμα υγείας οποιασδήποτε φύσης.

   

  stoism-600

  Για περισσότερες πληροφορίες πάρε τηλέφωνο ή στείλε email στο contact@lifelab.gr

  bv-160x160-round

  Βασίλης Βαλανδρέας
  697 304 6561