Ευδαιμονία - Ευημερία - Επίγνωση

Στις ιστοσελίδες μας θα βρεις γνώση, εργαλεία και πρακτικές για περισσότερη ευδαιμονία, ευημερία και επάνω απ’ όλα επίγνωση, συνδυάζοντας παραδοσιακές πρακτικές διαλογισμού με επιστημονικές ανακαλύψεις του σήμερα.

Έτσι λοιπόν αν έχεις αναρωτηθεί:

  • Πως μπορώ να αποτοξινωθώ από το στρες, να έχω τέλεια υγεία και να κοιμάμαι καλύτερα;
  • Πως μπορώ να έχω περισσότερη ενέργεια και ζωτικότητα ώστε να φέρνω τα αποτελέσματα που θέλω με λιγότερη κούραση
  • Πως μπορώ να πάρω πίσω τον έλεγχο του νου μου, να έχω καλύτερη ψυχολογία και να μην αισθάνομαι έρμαιο των περιστάσεων;
  • Πως τελικά μπορώ να ζω μία ζωή γεμάτη νόημα ώστε καθημερινά να δημιουργώ νέες δυνατότητες για τον εαυτό μου όσο και για τους γύρω μου;

Τότε είσαι στο κατάλληλο μέρος!!


Πως ξεκίνησε

Το 1999, στα 30+ μου είχα ένα συμπαθητικό σπίτι, μία συμπαθητική δουλειά, μία συμπαθητική σχέση, όμως κάθε βράδυ για να χαλαρώσω και να κοιμηθώ έπρεπε να πιώ και 3+ συμπαθητικά ουισκάκια…

Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να πω ότι η ζωή μου ήταν τραγική, (είχα τα ζόρια μου και τα άγχη μου όπως όλοι μας), κυρίως όμως είχα την αίσθηση ότι κάτι λείπει… Έπινα λοιπόν τα 3+ ουισκάκια μου και μετά δεν έλειπε τίποτα…,  μέχρι την επόμενη ημέρα τουλάχιστον.

Το θέμα είναι ότι τα 3+ ουισκάκια έγιναν 3++ ουισκάκια, τα οποία με χαλάρωναν όλο και λιγότερο και με βάραιναν όλο και περισσότερο.

Και τότε άρχισα να ψάχνω…

Έτσι λοιπόν ο τεχνοκράτης χημικός-πληροφορικάριος Βασίλης άρχισε να ανακαλύπτει την άλλη όψη των πραγμάτων, για τα οποία ούτε είχα δει και ούτε είχα ακούσει τίποτα τα πρώτα 30 χρόνια της ζωής μου.

Ξεκίνησα με τη μέθοδο Σίλβα, στη συνέχεια μπήκα στο μονοπάτι του διαλογισμού και των ενεργειακών θεραπειών (Reiki, Dasira Narada, κλπ). Αργότερα γύρω στο 2010 ήρθα σε επαφή με τις διδασκαλίες του Gururaj Ananda Yogi μέσω της FISU, αρχικά ως μαθητής και στη συνέχεια ως δάσκαλος διαλογισμού.

Παράλληλα παρακολουθούσα με τρομερό ενδιαφέρον τις σύγχρονες επιστημονικές εξελίξεις, και πάντα με γοήτευε πως έρχονται και «κουμπώνουν» με τις αρχαίες πνευματικές διδασκαλίες.

Έτσι το 2016 γεννήθηκε η ιδέα του «Διαλογισμού LifeLab», μίας ιδιαίτερα αποτελεσματικής μεθόδου που συνδυάζει παραδοσιακές πρακτικές διαλογισμού με σύγχρονη νευροεπιστήμη, βιολογία και κβαντομηχανική.

Πρακτικές που θα σε βοηθήσουν να αποτοξινωθείς άμεσα από το στρες, να ξαναβρείς την ενέργεια σου και να πάρεις πίσω τον έλεγχο του νου σου ώστε να μπεις στο πεδίο των δυνατοτήτων… απλά αφιερώνοντας  10 λεπτά την ημέρα.

Βασίλης Βαλανδρέας