ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΕΥΦΥΪΑΣ

Εργαστήριο Συνειδητότητας και Ευδαιμονίας στην Εποχή της Τεχνητής Ευφυΐας

 

Έχεις αναρωτηθεί πως η Τεχνητή Ευφυΐα μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου;

Ίσως να έχεις ακούσει ότι το ChatGPT, κατάφερε να ξεπεράσει το 90% των υποψηφίων στις εξετάσεις των δικηγόρων στην Καλιφόρνια, όμως τι μπορεί αυτό να σημαίνει για εσένα;

Σήμερα στο κατώφλι της επανάστασης της Τεχνητής Ευφυΐας κανείς δεν μπορεί να φανταστεί πως θα είναι ο κόσμος στα επόμενα τρία με πέντε χρόνια – προσωπικά είμαι εξαιρετικά αισιόδοξος, πιστεύω ότι θα δούμε απίστευτα πράγματα, που θα μας εξελίξουν τόσο ως ανθρώπινα όντα όσο και ως ανθρωπότητα.

Αφού βέβαια πρώτα περάσουμε από τις αντίστοιχες ωδίνες του τοκετού!

Το ερώτημα είναι τι μπορούμε να κάνουμε εμείς τα Ανθρώπινα Όντα στο Εδώ και στο Τώρα;

meditation-wellbeing-happy-couple

«Κανένα πρόβλημα δεν μπορεί να λυθεί απ' το ίδιο επίπεδο συνείδησης που το δημιούργησε» - Άλμπερτ Αϊνστάιν

Και από ότι φαίνεται η αλλαγή επίπεδου συνείδησης στο θαυμαστό νέο κόσμο των έξυπνων μηχανών είναι μονόδρομος για την Ευημερία και την Ευδαιμονία μας ως Ανθρώπινα Όντα!

Ίσως να με έχεις ακούσει να μιλάω για το «πάρτι» που έρχεται - πιστεύω ότι η γενιά μας έχει την τύχη να βρίσκεται στο μεταίχμιο της αλλαγής, έχοντας ζήσει από τα τηλέφωνα με το καντράν μέχρι το ChatGPT, ετοιμάζεται να ζήσει κάτι πρωτόγνωρο και μεταμορφωτικό, γιατί όπως έχει πει και ο Yung Pueblo:

«Εκεί που το Εγώ βλέπει προβλήματα η Συνειδητότητα βλέπει λύσεις».

Για αυτό το λόγο, αυτή τη Δευτέρα σε προσκαλώ σε ένα ταξίδι καλλιέργειας της Συνειδητότητας και της Ευδαιμονίας, μέσα από ένα μεταμορφωτικό εργαστήριο, όπου θα καλλιεργήσουμε την Εσωτερική μας Ευφυΐα και Ευδαιμονία.

(H Ευδαιμονία είναι μία λέξη που προέρχεται από την αρχαία ελληνική φιλοσοφία και σημαίνει την καλή κατάσταση της ψυχής ή την ευτυχία. Είναι μία κατάσταση όπου ένα άτομο ζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, σύμφωνα με τη φύση του και τις αρετές του).

Μέσα από τις συναντήσεις του εργαστηρίου:

 • Αποκτάς γνώσεις και αναπτύσσεις τη Νοητική σου Ευφυΐα (IQ), για να κατανοήσεις και να προσαρμοστείς στις τεχνολογικές εξελίξεις.

 • Καλλιεργείς την Συναισθηματική σου Ευφυΐα (EQ), για συναισθηματική ισορροπία και αρμονία σε έναν κόσμο που αλλάζει.

 • Συνδέεσαι με την Πνευματική σου Ευφυΐα (SQ), για να βρεις μια βαθύτερη σύνδεση με το Είναι σου και ένα Ανώτερο Νόημα Ζωής.

Ποιος

Οδηγός σε αυτό το μεταμορφωτικό ταξίδι είναι ο Βασίλης Βαλανδρέας, συνιδρυτής του LifeLab με 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της Τεχνολογίας και 25 χρόνιας εμπειρίας στην καλλιέργεια της Συνειδητότητας.

Επιπλέον, ως έμπειρος δάσκαλος Διαλογισμού και κάτοχος Counselling Skills Certificate από την COSCA, ο Βασίλης Βαλανδρέας φέρνει μια ήρεμη και συνειδητή παρουσία στην ομάδα καλλιεργώντας ένα ασφαλές και υποστηρικτικό περιβάλλον για να συνδεθείς με την Εσωτερική σου Ευφυΐα ώστε να ζεις με περισσότερη Ευδαιμονία 😊🙏

BV-400x400

Δήλωση συμμετοχής

Για να συμμετέχεις στο εργαστήριο δεν χρειάζεται κάποια προηγούμενη εμπειρία, οι συναντήσεις του εργαστηρίου περιλαμβάνουν ενημερωτικές παρουσιάσεις, συζητήσεις καθώς και πρακτικές Διαλογισμού μαζί με καθοδηγούμενους Οραματισμούς που σε βοηθούν να αναπτύξεις τη Συνειδητότητα σου και να συνδεθείς με την Εσωτερική σου Ευφυΐα ώστε να ζεις με περισσότερη Ευδαιμονία.

Οι συναντήσεις γίνονται κάθε Δευτέρα στις 10 το βράδυ, έχουν διάρκεια μία ώρα και δεκαπέντε λεπτά και το κόστος είναι 50€ / μήνα.
(Οι συναντήσεις του εργαστηρίου μαγνητοσκοπούνται και θα είναι διαθέσιμες για ένα χρόνο στο e-learning του LifeLab, όπου συνδέεσαι με τους προσωπικούς σου κωδικούς).

Αν λοιπόν θέλεις να συμμετέχεις στην παρέα μας και στο πάρτι, η πρώτη συνάντηση είναι δωρεάν, και μετά αποφασίζεις αν θέλεις να συνεχίσεις.
Για τις συναντήσεις δεν χρειάζεται κάποια προηγούμενη εμπειρία, οπότε μπορείς να καλέσεις φίλες και φίλους που θα ήθελαν να μάθουν περισσότερα για πως μπορούν να ζουν με περισσότερη Συνειδητότητα και μεγαλύτερη Ευδαιμονία στην επερχόμενη Εποχή της Τεχνητής Ευφυΐας!

  [** Το εργαστήριο έχει ολοκληρωθεί **]

  Για την συμμετοχή σου στο εργαστήριο θα πρέπει να είσαι άνω των 18.
  Το εργαστήριο είναι σχεδιασμένο για ενήλικους που κατανοούν ότι είναι υπεύθυνοι για τη δική τους υγεία και ευεξία και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί υποκατάστατο για ιατρική αγωγή, ψυχοθεραπεία ή πρόγραμμα υγείας οποιασδήποτε φύσης.

   

  Δεν μπορώ να συμμετέχω σε αυτό αλλά με ενδιαφέρουν επόμενα εργαστήρια...

  Αν δεν μπορείς να συμμετέχεις σε αυτό αλλά σε ενδιαφέρουν επόμενα εργαστήρια συμπήρωσε τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα:

   consciousness-600

   Για περισσότερες πληροφορίες πάρε τηλέφωνο ή στείλε email στο contact@lifelab.gr

   bv-160x160-round

   Βασίλης Βαλανδρέας
   697 304 6561