ΨΥΧΗΣ ΠΝΟΗ

Ένα μοναδικό θεραπευτικό και απελευθερωτικό ταξίδι με τα φτερά της Ανάσας σου!

ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΑΠΝΟΗΣ

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024 @ 10:30 – 14:30 

Ετοιμάσου για ένα μοναδικό θεραπευτικό και απελευθερωτικό ταξίδι με τα φτερά της Ανάσας σου!

Φαντάσου ότι υπάρχει ένα αγκάθι στο χέρι σου που αγγίζει απευθείας ένα νεύρο. Όταν το αγγίζεις πονάει πολύ!

Και επειδή το αγκάθι πονάει πολύ ίσως είναι δύσκολο να κοιμηθείς γιατί μέσα στον ύπνο σου το πιέζεις. Και ίσως είναι δύσκολο να πλησιάζεις ανθρώπους γιατί μπορεί να στο αγγίξουν…

Έχεις νιώσει ποτέ ένα τσίμπημα από μέσα σου, ένα αγκάθι από το παρελθόν που σε τρυπάει με θυμό και πόνο κάθε φορά που η ζωή το αγγίζει; Σαν αόρατος φρουρός ίσως σε περιορίζει ώστε να αποφεύγεις τα επώδυνα αγγίγματα, αυτές τις δύσκολες υπενθυμίσεις...

Τι γίνεται όμως αν υπάρχει και άλλος τρόπος;

Φαντάσου ένα ταξίδι – Ψυχής Πνοή – όπου η Ανάσα σου γίνεται ο δικός σου Εσωτερικός Θεραπευτής. Με κάθε εισπνοή αντλείς δύναμη και με κάθε εκπνοή αγγίζεις με θάρρος και επίγνωση αυτό το εσωτερικό αγκάθι, όχι για να προκαλέσεις πόνο, αλλά για να το θεραπεύσεις!

Και ίσως αυτό το ταξίδι να μην έχει να κάνει μόνο με την θεραπεία του αγκαθιού, αλλά και με την ανάκτηση της ελευθερίας και της δύναμης που ασυναίσθητα ίσως να έχεις παραδώσει, γιατί όπως αναφέρει ο Καρλ Γκούσταβ Γιούνγκ:

«Μέχρι να κάνεις το ασυνείδητο συνειδητό, εκείνο θα κατευθύνει τη ζωή σου κι εσύ θα το αποκαλείς μοίρα»

Η Ψυχής Πνοή σε προσκαλεί σε ένα ταξίδι με τα φτερά της Ανάσας σου για να κάνεις το ασυνείδητο συνειδητό και να απελευθερωθείς από το αγκάθι!

Για αιώνες, οι πολιτισμοί σε όλο τον κόσμο έχουν αναγνωρίσει τη βαθιά δύναμη της αναπνοής που είναι συνυφασμένη με τη θεραπεία και την ευεξία, και όπου τα τελευταία χρόνια έχει επανέρθει δυναμικά στο προσκήνιο!

Αυτή η καθολική πρακτική, τόσο απλή αλλά και τόσο μεταμορφωτική μπορεί να σε βοηθήσει να ξεκλειδώσεις μπλοκαρισμένα συναισθήματα – αγκάθια, να απελευθερώσεις το σώμα σου από την ένταση και το στρες και ταυτόχρονα να βιώσεις μία βαθιά αίσθηση γαλήνης και εκστατικής ευεξίας.

H Ψυχής Πνοή είναι ένα μοναδικό βιωματικό εργαστήριο που δεν απαιτεί προηγούμενη εμπειρία, ωστόσο προσφέρει βαθιές εμπειρίες τόσο για αρχάριους όσο και για έμπειρους breathworkers.

meditation-wellbeing-happy-couple

Πως λειτουργεί

Η Ψυχής Πνοή είναι ένα βαθιά βιωματικό εργαστήριο Θεραπευτικής & Υπερβατικής Αναπνοής με στοιχεία από Holotropic Breathwork ™, Rebirthing ™ και Samma Karuna Thetra Breathwork ™ όπου συνδυάζει αναπνευστικές ασκήσεις με ειδικά επιλεγμένη έντονη μουσική.

Αυτός ο συνδυασμός δημιουργεί μία πολύ ιδιαίτερη και έντονη κίνηση ενέργειας στο σώμα σου – φαντάσου το σαν ένα έντονο εσωτερικό ντους, που καταρχάς ενεργοποιεί και στη συνέχεια σε απελευθερώνει από μπλοκαρισμένα συναισθήματα – αγκάθια.

Και μετά την απελευθέρωση, αυτό που μένει είναι μία βαθιά αίσθηση γαλήνης και εκστατικής ευεξίας. Πολύ συχνά οι συμμετέχοντες περιγράφουν μία αίσθηση απελευθέρωσης, μία αίσθηση εσωτερικής πτήσης, ένα αλλιώτικο ταξίδι προς τα μέσα, καθώς η πρακτική έχει σχεδιαστεί για να σε ξεμπλοκάρει και να σε συνδέσει με την Εσωτερική σου Ευφυΐα και με το Όλον!

Τα οφέλη

 • Συναισθηματική Απελευθέρωση και Κάθαρση: Η Αναπνοή ενθαρρύνει τη φυσική ροή των συναισθημάτων, επιτρέποντας στα συναισθήματα να αναδυθούν και να εκφραστούν. Αποκτάς έτσι πρόσβαση σε μία διαφορετική κατάσταση συνείδησης όπου μπορείς να απελευθερώσεις αυτά τα μπλοκαρισμένα συναισθήματα – αγκάθια και να βιώσεις μια βαθιά αίσθηση ανακούφισης, ελευθερίας, γαλήνης και πνευματικής διαύγειας.

 • Βαθύτερη Αυτογνωσία: Μέσα από τη διαδικασία της επιταχυνόμενης και βαθύτερης αναπνοής, θα ταξιδέψεις βαθιά στον ψυχισμό σου, αποκαλύπτοντας αλήθειες για τον εαυτό σου που μπορούν να οδηγήσουν σε βαθιές συνειδητοποιήσεις και απελευθέρωση από τα δεσμά του παρελθόντος.

 • Υπερβατικές Εμπειρίες: Η Αναπνοή σου μπορεί να σε βοηθήσει να βιώσεις πολύ ιδιαίτερες πνευματικές εμπειρίες έκστασης, μαζί με μια διαφορετική αίσθηση σύνδεσης με την Ύπαρξη και το Όλον.

 • Επεξεργασία και Αφομοίωση: Στο τελευταίο κομμάτι της εργαστηρίου θα έχεις την ευκαιρίας να επεξεργαστείς και να αφομοιώσεις τις εμπειρίες του ταξιδιού σου στα φτερά της Αναπνοής. Κατανοώντας συναισθήματα και αναγνωρίζοντας μοτίβα ζωής αναπτύσσεις νέες προοπτικές και πιο αποτελεσματικούς τρόπους ανταπόκρισης.

 • Σύνδεση με Συνοδοιπόρους: Γνώρισε συνοδοιπόρους και μοιράσου αυτό το μοναδικό ταξίδι με την υπόλοιπη ομάδα. Δεν υπάρχει τίποτε πιο ισχυρό από μία κοινότητα που εξερευνά, μαθαίνει και εξελίσσεται παρέα!

Πότε, Που & Κόστος

 • Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024, 10:30 – 14:30 
 • Τιμή 60€ (+ΦΠΑ) ή 50€ αν δηλώσεις συμμετοχή μέχρι τις 18/2

   

 • RHEA Temple - Ritual Healing Arts @ Μελιταίων 18, 11851, Πετράλωνα

Ποιος

Οδηγός σε αυτό το μεταμορφωτικό ταξίδι είναι ο Βασίλης Βαλανδρέας, συνιδρυτής του LifeLab και Certified Breathwork Facilitator από το Samma Karuna School of Awakening & Healing.

Επιπλέον, ως έμπειρος δάσκαλος Διαλογισμού και κάτοχος Counselling Skills Certificate από την COSCA, ο Βασίλης Βαλανδρέας φέρνει μια ήρεμη και συνειδητή παρουσία στην ομάδα καλλιεργώντας ένα ασφαλές και υποστηρικτικό περιβάλλον για να συνδεθείς με τον Εσωτερικό σου Θεραπευτή και την Εσωτερική σου Ευφυΐα 😊🙏

BV-400x400

Δήλωσε εγκαίρως συμμετοχή

Η Ψυχής Πνοή είναι ένα μοναδικό θεραπευτικό και υπερβατικό εργαστήριο με περιορισμένες θέσεις το οποίο όμως λόγω των έντονων συναισθημάτων που απελευθερώνονται μπορεί να μην είναι κατάλληλο για άτομα με ορισμένες παθήσεις ψυχικής υγείας. Για να διασφαλίσουμε λοιπόν ότι οι συμμετέχοντες βρίσκονται σε κατάλληλη κατάσταση για να συμμετάσχουν στις δραστηριότητες του εργαστηρίου σου ζητάμε να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα συμμετοχής – ερωτηματολόγιο.

Οι απαντήσεις σου θα παραμείνουν αυστηρά εμπιστευτικές.

Το κόστος του εργαστηρίου είναι 60€ (ή 50€ αν δηλώσεις συμμετοχή μέχρι τις 18/2) και από την στιγμή που βάσει των απαντήσεων προκύπτει ότι είναι ασφαλές και ωφέλιμο για εσένα θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για να βάλεις μία προκαταβολή 20€ ώστε να δεσμεύσεις την θέση σου.

 

Για την συμμετοχή σου στο εργαστήριο θα πρέπει να είσαι άνω των 18.
Το εργαστήριο είναι σχεδιασμένο για ενήλικους που κατανοούν ότι είναι υπεύθυνοι για τη δική τους υγεία και ευεξία και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί υποκατάστατο για ιατρική αγωγή, ψυχοθεραπεία ή πρόγραμμα υγείας οποιασδήποτε φύσης.

Δεν μπορώ να συμμετέχω σε αυτό αλλά με ενδιαφέρουν επόμενα εργαστήρια...

Αν δεν μπορείς να συμμετέχεις σε αυτό αλλά σε ενδιαφέρουν επόμενα εργαστήρια συμπήρωσε τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα:

  breathwork-600

  Για περισσότερες πληροφορίες πάρε τηλέφωνο ή στείλε email στο contact@lifelab.gr

  bv-160x160-round

  Βασίλης Βαλανδρέας
  697 304 6561