Δωρεάν εργαστήριο συναισθηματικής νοημοσύνης – EQ Café

[rev_slider alias="eq-cafe"]

Ποια είναι τα απαραίτητα συστατικά για αποτελεσματικές λήψεις αποφάσεων;

Πως παίρνουμε αποφάσεις που να είναι «συναισθηματικά έξυπνες»;

Δήλωσε συμμετοχή εδώ

Εξασκώντας καθημερινά και με απλούς τρόπους την συναισθηματική μας νοημοσύνη,

  • Βελτιώνουμε τις σχέσεις μας.
  • Ενδυναμώνουμε την αυτοπεποίθησή μας.
  • Πετυχαίνουμε τους στόχους μας.

Συχνά νοιώθουμε ότι «δεν έχω άλλη επιλογή». Τί γίνεται όμως εάν υπάρχουν αμέτρητες άλλες επιλογές που δεν έχουμε σκεφτεί;

Σκεφτείτε ότι εάν επιλέγουμε τις σκέψεις μας, τα συναισθήματά μας και τις πράξεις μας τότε…ο κόσμος γύρο μας θα αλλάξει. Θα είμαστε πιο δυνατοί, θα έχουμε καλύτερες σχέσεις με τους γύρω μας και θα πετυχαίνουμε τους στόχους μας!

Γνωρίζετε ότι:

  • παίρνουμε 35.000 αποφάσεις καθημερινά; Μόνο για το φαγητό μας κατά μέσο όρο λαμβάνουμε 226,7 αποφάσεις!
  • υπάρχει άμεση σύνδεση μεταξύ συναισθηματικής νοημοσύνης και επιτυχίας σύμφωνα με έρευνα της Six Seconds μέσα από μία βάση δεδομένων από περισσότερα από 75.000 άτομα.
  • η συναισθηματική νοημοσύνη μπορεί να αυξηθεί.

Τα EQ café έχουν σαν στόχο να βρεθούμε από κοντά, να μάθουμε περισσότερα για την συναισθηματική νοημοσύνη και πως μπορούμε να την εξασκούμε στην καθημερινότητά μας.

Που και πότε;

Το επόμενο EQ Café γίνεται το Σάββατο 13/10/2018 στις 17:00 π.μ. στο χώρο Λείριον, Σαρανταπόρου 25 στο Χολαργό (800 μέτρα από τη στάση μετρό "Χολαργός"),  και διαρκεί περίπου 2 ώρες.

Μπορείς να δεις τον χάρτη εδώ:
https://goo.gl/maps/BYa3N5pi4kk

Λόγω περιορισμένων θέσεων είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Δήλωσε συμμετοχή εδώ

Ποια;

Εύα Σταυρινάκη

Μετά την ολοκλήρωση των πτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών της στην Στατιστική και στο Marketing, απέκτησε μία πολύπλευρη 15ετή εμπειρία ως Marketing Manager και Business Development Director στον χώρο της διαφήμισης, των επενδυτικών προϊόντων και των χρηματοδοτικών εργαλείων. Το 2013, αποφάσισε να ανοίξει έναν νέο κύκλο με στόχο να συνδυάσει την πολύπλευρη εμπειρία της από το εταιρικό περιβάλλον με την ανάπτυξη του ατόμου και της επιχειρηματικότητας.

Σήμερα είναι Executive & Wellness Coach και Certified Emotional Intelligence Assessor σε στελέχη και επιχειρήσεις, ενώ παράλληλα διδάσκει Business & Management. Παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη και mentoring στο Orange Grove της Ολλανδικής Πρεσβείας στην Ελλάδα, στο ίδρυμα Μποδοσάκη και στο The People’s Trust.

Το 2016 ίδρυσε μαζί με τον Βασίλη Βαλανδρέα το LifeLab. Πιστεύει, μέσα και από την δική της εμπειρία, ότι η αλλαγή δεν είναι κάτι αδύνατο αλλά μία ευκαιρία  μεταμόρφωσης, δημιουργίας και χαράς.

Δήλωσε συμμετοχή εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email contact@lifelab.gr.

Εύα Σταυρινάκη