Μαρία Λαμπίρη

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα! Πέρασα μια έντονη εφηβεία που προκαλούσα τον εαυτό μου και γνώριζα παράλληλα τα όρια μου. Οι Ακαδημαϊκές μου γνώσεις ξεκίνησαν στο προγραμματισμό και την ανάλυση πληροφοριακών συστημάτων ωστόσο γρήγορα κατάλαβα ότι δεν με γεμίζει ο κόσμος των γραμμών του κώδικα. Στράφηκα μέσα από τις ανάγκες στο εργασιακό μου επίπεδο στην εκπαίδευση στο ίδιο τομέα ενώ από το 2008 πάντρεψα τις γνώσεις αυτές με τον ιδιωτικό ασφαλιστικό κλάδο όπου ακολουθώ μέχρι και σήμερα.

Άρχισα να αντιλαμβάνομαι τη δύναμη της σκέψης και να αντιστέκομαι συνειδητά πλέον στις δράσεις των πεποιθήσεων μέσα από την διαδικασία Ψυχανάλυσης που έθεσα τον εαυτό μου για 7 χρόνια. Αφορμή ήταν ο αιφνίδιος θάνατος του πατέρα μου και η ανάγκη μου να ζήσω πραγματικά τη ζωή με κάθε ανάσα σε κάθε στιγμή!

Στην πορεία του ταξιδιού της συνειδητότητας, συνάντησα πνευματικούς Δασκάλους και ακολούθησα τις τεχνικές τους αναγεννώντας τον ίδιο μου τον εαυτό. Σταθμός ήταν η αδερφική φίλη μου η Τζαβάρα η Νίκη μεταφέροντας μου τη διδασκαλία της Δήμητρας Τζιόβα και την τεχνική 5D Miracle.

Στην πορεία με μάγεψαν: Η θεωρία της Σχετικότητας, ο Νόμος της Έλξης, η κοσμολογία των Σαμάνων, η θεραπεία με τη δύναμη της σκέψης, η επικοινωνία των Αγγελικών ταγμάτων, οι διάμεσοι, οι προχωρημένες τεχνικές Yoga ενώ με κέρδισε ο Διαλογισμός Ολιστικής Νοημοσύνης και οι πρακτικές του LifeLab.

Ο διαλογισμός έχει πραγματικά την ικανότητα να αναγεννήσει τον καλύτερο εαυτό μας! Φτάνει να προσφέρουμε τον εαυτό μας το ΔΩΡΟ αυτό μέσα από τις ίδιες μας τις πρακτικές!

Μαρία Λαμπίρη