ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ
ΚΑΙ
ΝΕΥΡΟΠΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Ξεκλείδωσε τη Δύναμη του Νου και της Καρδιάς σου μέσα από επιστημονικά τεκμηριωμένες τεχνικές Διαλογισμού και Αναπνοών

Εργαστήριο Διαλογισμού και Νευροπλαστικότητας

Μάθε για τις μεταμορφωτικές επιδράσεις του Διαλογισμού και των Αναπνοών στον εγκέφαλο και το σώμα, με οδηγό τις τελευταίες έρευνες της νευροεπιστήμης.

Ψάχνεις να βρεις τρόπους για μεγαλύτερη εσωτερική γαλήνη και διανοητική διαύγεια, όμως δεν ξέρεις από που να ξεκινήσεις;

Το «Διαλογισμός και Νευροπλαστικότητα» είναι ένα μοναδικό και επιστημονικά τεκμηριωμένο εργαστήριο Διαλογισμού & Αναπνοών πέντε εβδομάδων που βασίζεται στις πρωτοποριακές έρευνες για την νευροπλαστικότητα του εγκεφάλου αλλά και του νευρικού μας συστήματος συνολικά.

Κάθε εβδομάδα, ανακαλύπτεις μια διαφορετική πτυχή Διαλογισμού & Αναπνοών, που υποστηρίζεται από τις έρευνες του διάσημου καθηγητή Νευροεπιστήμης στο Stanford, Dr. Andrew Huberman.

Προορισμός η Εσωτερική Γαλήνη, η Πνευματική Διαύγεια και η Ψυχική Ευεξία μέσα μέσα μία μοναδική διαδρομή που συνδυάζει την αρχαία σοφία του Διαλογισμού και των Αναπνοών με τις σύγχρονες ανακαλύψεις της Νευροεπιστήμης.

neuroplasticity-woman-600x600

Η διαδρομή για να ξεκλειδώσεις την Δύναμη του Νου και της Καρδιάς σου

1η Εβδομάδα

Δωρεάν εισαγωγή στην επιστήμη του Διαλογισμού και της Νευροπλαστικότητας.

 • Επισκόπηση των διαφόρων πρακτικών Διαλογισμού & Αναπνοών και των επιπτώσεών τους στον εγκέφαλο και στο σώμα σου.
 • Η σημασία της επιλογής της σωστής πρακτικής διαλογισμού για τις ατομικές σου ανάγκες.
 • Καθοδηγούμενος Διαλογισμός με έμφαση στην Αναπνοή και την επίγνωση του σώματος.

2η Εβδομάδα

Διαλογισμός για ισχυρότερη Συγκέντρωση και Νοητική Ενδυνάμωση

 • Διερεύνηση της νευροεπιστήμης πίσω από την εστίαση και τον Διαλογισμό.
 • Τύποι διαλογισμού που ενισχύουν τις νοητικές ικανότητες και την εστίαση (π.χ. Διαλογισμός Ενσυνειδητότητας, Διαλογισμός Εστιασμένης Προσοχής).
 • Καθοδηγούμενος Διαλογισμός με εστίαση σε ένα μόνο σημείο (π.χ. φλόγα κεριού, ήχος).

3η Εβδομάδα

Διαλογισμός & Αναπνοές για βελτίωση της Συναισθηματικής Διάθεσης και Μείωση του Στρες

 • Η σχέση μεταξύ Διαλογισμού, Αναπνοών, βελτίωσης της διάθεσης και μείωσης του στρες.
 • Διαφορετικές πρακτικές Διαλογισμού & Αναπνοών για τη βελτίωση της διάθεσης
 • Πρακτική συνεδρία σε μια επιλεγμένη τεχνική Διαλογισμού & Αναπνοών που μειώνει το στρες και βελτιώνει τη διάθεση.

4η Εβδομάδα

Διαλογισμός & Αναπνοές για καλύτερο ύπνο και χαλάρωση

 • Κατανόηση της επίδρασης του διαλογισμού στα πρότυπα και την ποιότητα του ύπνου.
 • Τεχνικές για χαλάρωση και βελτίωση του ύπνου (π.χ. σάρωση σώματος, καθοδηγούμενος οραματισμός).
 • Καθοδηγούμενος Διαλογισμός σε μια τεχνική διαλογισμού που προκαλεί τον ύπνο.

5η Εβδομάδα

Διαλογισμός & Αναπνοές: Εξατομίκευση της πρακτικής σου

 • Αξιολόγηση των προσωπικών στόχων και προκλήσεων στον Διαλογισμό και τις Αναπνοές.
 • Πώς να επιλέγεις και να προσαρμόζεις πρακτικές Διαλογισμού & Αναπνοών με βάση τις προσωπικές σου προτιμήσεις και ανάγκες.
 • Ενσωμάτωση του διαλογισμού στην καθημερινή ζωή για μακροπρόθεσμα οφέλη.
 

Το εργαστήριο Διαλογισμού και Νευροπλαστικότητας είναι ένα μοναδικό ταξίδι με προορισμό την Εσωτερική Γαλήνη την Πνευματική Διαύγεια και την Ψυχική Ευεξία μέσα μέσα μία μοναδική διαδρομή που συνδυάζει την αρχαία σοφία του Διαλογισμού και των Αναπνοών με τις σύγχρονες ανακαλύψεις της Νευροεπιστήμης.

Οφέλη από τη συμμετοχή:

 • Ενισχυμένη Εστίαση και Πνευματική Διαύγεια: Βελτιώνεις τη συγκέντρωση και τη πνευματικές σου ικανότητες μέσω επιστημονικά τεκμηριωμένων τεχνικών Διαλογισμού, συμπεριλαμβανομένων πρακτικών εστιασμένης προσοχής.

 • Μεγαλύτερη Συναισθηματική Νοημοσύνη και Αυτογνωσία: Ξεκινάς ένα μεταμορφωτικό ταξίδι αυτογνωσίας, καλλιεργώντας την Επίγνωση και τη σύνδεση με την Συναισθηματική σου Νοημοσύνη.

 • Βελτιωμένη Διάθεση και Μείωση του Στρες: Μαθαίνεις Διαλογιστικές πρακτικές και Αναπνοές για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα απέναντι στο στρες και καλύτερη συναισθηματική ισορροπία.

 • Καλύτερη Ποιότητα Ύπνου και Χαλάρωση: Ανακαλύπτεις τα οφέλη του του Διαλογισμού και των Αναπνοών στον ύπνο και τη χαλάρωση για βαθύτερη ξεκούραση.

 • Εξατομικευμένη Πρακτική Διαλογισμού: Δημιουργείς μία εξατομικευμένη πρακτική Διαλογισμού και Αναπνοών που ταιριάζει στον τρόπο ζωής σου. Οι πέντε εβδομάδες του εργαστηρίου είναι μόνο η αρχή, οι δικές σου πρακτικές θα είναι μαζί σου για πάντα!

 • Κοινότητα και Υποστήριξη: Είμαστε μία ομάδα από άτομα – συνοδοιπόρους, όπου θα βρεις αυθεντική υποστήριξη, καθοδήγηση και ενθάρρυνση για να ξεκλειδώσεις τη Δύναμη του Νου σου και της Καρδιάς σου 😊🙏

Ποιος συντονίζει το εργαστήριο

Ο Βασίλης Βαλανδρέας γεννήθηκε το 1967, είναι πατέρας τριών παιδιών, έχει σπουδάσει Χημικός με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και έχει εργαστεί για τρεις δεκαετίες σε διευθυντικές θέσεις Πληροφορικής. Επίσης είναι πιστοποιημένος Breathwork Facilitator από το Samma Karuna School of Awakening & Healing και κάτοχος Counselling Skills Certificate από την COSCA.

Είναι συνιδρυτής του LifeLab με 25 χρόνια εμπειρίας στο χώρο του Διαλογισμού και της Προσωπικής Ανάπτυξης, και έχει εκπαιδεύσει σε Διαλογισμό & Αναπνοές περισσότερα από 2.000 άτομα, τόσο online όσο κα δια ζώσης.

Ο Βασίλης Βαλανδρέας, πέρα από την εμπειρία του, φέρνει μια ήρεμη και συνειδητή παρουσία στην ομάδα καλλιεργώντας ένα ασφαλές και υποστηρικτικό περιβάλλον για να συνδεθείς με την Εσωτερική σου Ευφυία και να ξεκλειδώσεις τη Δύναμη του Νου και της Καρδιάς σου 😊🙏

BV-400x400

Δήλωση συμμετοχής

Για να συμμετέχεις στο εργαστήριο δεν χρειάζεται κάποια προηγούμενη εμπειρία, οι συναντήσεις του εργαστηρίου γίνονται κάθε Δευτέρα στις 10 το βράδυ, έχουν διάρκεια μία ώρα και δεκαπέντε λεπτά και το κόστος είναι 50€ και για τις πέντε συναντήσεις.
(Αν για κάποιο λόγο χάσεις κάποια συνάντηση ή θέλεις να ξαναθυμηθείς κάποια πρακτική, οι συναντήσεις μαγνητοσκοπούνται και είναι διαθέσιμες για ένα χρόνο στο e-learning του LifeLab, όπου συνδέεσαι με τους προσωπικούς σου κωδικούς).

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα, το πρώτο εργαστήριο είναι δωρεάν, και μετά αποφασίζεις αν θέλεις να συνεχίσεις. Δεν χρειάζεται κάποια προηγούμενη εμπειρία, οπότε αν θέλεις καλείς φίλες και φίλους που θα τους ενδιέφερε το δωρεάν εισαγωγικό μας εργαστήριο.

Αν λοιπόν θέλεις να ξεκλειδώσεις τη Δύναμη του Νου σου, αλλά και να νιώσεις μεγαλύτερη Εσωτερική Γαλήνη και Ψυχική Ευεξία κλείσε τώρα τη θέση σου και τα λέμε αυτή τη Δευτέρα 22/1 στις 10 το βράδυ.

  [** Το εργαστήριο έχει ολοκληρωθεί **]

  Για την συμμετοχή σου στο εργαστήριο θα πρέπει να είσαι άνω των 18.
  Το εργαστήριο είναι σχεδιασμένο για ενήλικους που κατανοούν ότι είναι υπεύθυνοι για τη δική τους υγεία και ευεξία και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί υποκατάστατο για ιατρική αγωγή, ψυχοθεραπεία ή πρόγραμμα υγείας οποιασδήποτε φύσης.

   

  meditation-neuroplasticity-indigo-600

  Για περισσότερες πληροφορίες πάρε τηλέφωνο ή στείλε email στο contact@lifelab.gr

  bv-160x160-round

  Βασίλης Βαλανδρέας
  697 304 6561