ΝΑΙ, ΓΙΝΕΤΑΙ

ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΓΧΟΣ, ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

Mαθήματα Διαλογισμού Ολιστικής Νοημοσύνης για Ηρεμία & Πληρότητα!

Στις κρίσιμες μέρες του άγχους και της αβεβαιότητας ο Διαλογισμός είναι πιο επίκαιρος από ποτέ…

Έχουν γίνει χιλιάδες έρευνες που αποδεικνύουν ότι ο Διαλογισμός μπορεί να σε βοηθήσει να έχεις λιγότερο άγχος, αλλά και καλύτερες σχέσεις με τους σημαντικούς άλλους!

Μπορείς να έχεις τα παραπάνω οφέλη κάνοντας 10' Διαλογισμό την ημέρα, μαζί με ακόμη περισσότερα όπως:

 • Καλύτερη σωματική, συναισθηματική & πνευματική υγεία.
 • Ισχυρότερη αυτοπεποίθηση και βαθύτερη διαίσθηση που οδηγούν σε καλύτερες αποφάσεις.
 • Καλύτερος ύπνος, αυξημένη συγκέντρωση και μνήμη.
 • Αυξημένη συναισθηματική νοημοσύνη και καλύτερες σχέσεις με τους γύρω σου.
 • Απεριόριστες δυνατότητες για να ζεις με πληρότητα
meditation-wellbeing-happy-couple

Γιατί Διαλογισμός Ολιστικής Νοημοσύνης;

Ο Διαλογισμός Ολιστικής Νοημοσύνης είναι μία μοναδική μέθοδος που συνδιάζει παραδοσιακές πρακτικές Διαλογισμού με σύγχρονες επιστημονικές ανακαλύψεις.

Ταυτόχρονα, ο Διαλογισμός Ολιστικής Νοημοσύνης είναι μία συνθετική μέθοδος που αγκαλιάζει:

 • Σώμα – αποτοξινώνεσαι από το στρες, κοιμάσαι καλύτερα και γεμίζεις μπαταρίες.
 • Καρδιά – αφουγκράζεσαι και διαχειρίζεσαι τα συναισθήματα σου για καλύτερες και βαθύτερες σχέσεις με τους σημαντικούς άλλους
 • Νους – γιατί από μόνο του το IQ δεν φτάνει για να ζεις μία ευφυή ζωή
 • Πνεύμα – γνωρίζεις καλύτερα τον εαυτό σου και συνδέεσαι με την εσωτερική σου ευφυΐα και το Όλον

ώστε να ζεις με Γαλήνη, Ευδαιμονία και Πληρότητα!

Μαθήματα Διαλογισμού

Ο Διαλογισμός είναι μία διαδικασία διερεύνησης του εσωτερικού χώρου και σύνδεσης με την εσωτερική σου ευφυία ώστε να ζεις με γαλήνη, πληρότητα και απεριόριστες δυνατότητες.

Ο Διαλογισμός βασίζεται πάνω στην αρχή ότι όσο απέραντος είναι ο άπειρος κόσμος έξω από εσένα, τόσο απέραντος είναι και μέσα σου. Εξερευνώντας αυτόν τον εσωτερικό χώρο, καλλιεργούμε τη δυνατότητα να είμαστε πολύ πιο επιτυχημένοι στον εξωτερικό κόσμο και ταυτόχρονα να έχουμε τη σωματική και συναισθηματική υγεία που μας επιτρέπει πραγματικά να απολαμβάνουμε αυτά που πετυχαίνουμε.

Ο Διαλογισμός δεν είναι ούτε δύσκολος ούτε περίπλοκος, αρκεί να έχεις το κατάλληλο πλαίσιο και μία υποστήριξη ώστε να έχεις όλα αυτά τα πολύ όμορφα αποτελέσματα αυτής της πρακτικής.

Η εργασία μου είναι να σε βοηθήσω να συνδεθείς με την εσωτερική σου ευφυία ώστε να ζεις με γαλήνη, πληρότητα & απεριόριστες δυνατότητες.

Τα μαθήματα Διαλογισμού Ολιστικής Νοημοσύνης LifeLab δεν έχουν καμία σχέση με θρησκευτικές ή άλλου είδους πεποιθήσεις, είναι σχεδιασμένα για σύγχρονους ανθρώπους που έχουν περιορισμένο χρόνο και δεν απαιτείται καμία προηγούμενη εμπειρία σχετικά με τον διαλογισμό.

Ποιοί

Μαρία Λαμπίρη

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα! Πέρασα μια έντονη εφηβεία που προκαλούσα τον εαυτό μου και γνώριζα παράλληλα τα όρια μου. Οι Ακαδημαϊκές μου γνώσεις ξεκίνησαν στο προγραμματισμό και την ανάλυση πληροφοριακών συστημάτων ωστόσο γρήγορα κατάλαβα ότι δεν με γεμίζει ο κόσμος των γραμμών του κώδικα. Στράφηκα μέσα από τις ανάγκες στο εργασιακό μου επίπεδο στην εκπαίδευση στο ίδιο τομέα ενώ από το 2008 πάντρεψα τις γνώσεις αυτές με τον ιδιωτικό ασφαλιστικό κλάδο όπου ακολουθώ μέχρι και σήμερα.

Άρχισα να αντιλαμβάνομαι τη δύναμη της σκέψης και να αντιστέκομαι συνειδητά πλέον στις δράσεις των πεποιθήσεων μέσα από την διαδικασία Ψυχανάλυσης που έθεσα τον εαυτό μου για 7 χρόνια. Αφορμή ήταν ο αιφνίδιος θάνατος του πατέρα μου και η ανάγκη μου να ζήσω πραγματικά τη ζωή με κάθε ανάσα σε κάθε στιγμή!

Στην πορεία του ταξιδιού της Συνειδητότητας, συνάντησα πνευματικούς Δασκάλους και ακολούθησα τις τεχνικές τους αναγεννώντας τον ίδιο μου τον εαυτό. Σταθμός ήταν η αδερφική φίλη μου η Τζαβάρα η Νίκη μεταφέροντας μου τη διδασκαλία της Δήμητρας Τζιόβα και την τεχνική 5D Miracle.

Στην πορεία με μάγεψαν: Η θεωρία της Σχετικότητας, ο Νόμος της Έλξης, η κοσμολογία των Σαμάνων, η θεραπεία με τη δύναμη της σκέψης, η επικοινωνία των Αγγελικών ταγμάτων, οι διάμεσοι, οι προχωρημένες τεχνικές Yoga ενώ με κέρδισε ο Διαλογισμός Ολιστικής Νοημοσύνης και οι πρακτικές του LifeLab.

Ο Διαλογισμός έχει πραγματικά την ικανότητα να αναγεννήσει τον καλύτερο Εαυτό μας! Φτάνει να προσφέρουμε τον εαυτό μας το ΔΩΡΟ αυτό μέσα από τις ίδιες μας τις πρακτικές!

Maria_Lampiri-400x400


Βασίλης Βαλανδρέας

Ο Βασίλης Βαλανδρέας είναι πατέρας τριών παιδιών, έχει σπουδάσει Χημικός με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, έχει εργαστεί σε διευθυντικές θέσεις στο χώρο της Πληροφορικής και είναι εκπαιδευτής ενηλίκων με εξειδίκευση στην Ψυχολογική Ασφάλεια στον χώρο εργασίας.

Επίσης είναι πιστοποιημένος Breathwork Facilitator από το Samma Karuna School of Awakening & Healing και κάτοχος Counselling Skills Certificate από την COSCA.

Είναι συνιδρυτής του LifeLab με 25 χρόνια εμπειρίας στο χώρο του Διαλογισμού και της Προσωπικής Ανάπτυξης, και έχει εκπαιδεύσει σε Διαλογισμό & Αναπνοές περισσότερα από 2.000 άτομα, τόσο online όσο κα δια ζώσης.

Ο Βασίλης Βαλανδρέας, πέρα από την εμπειρία του, φέρνει μια ήρεμη και συνειδητή παρουσία στην ομάδα καλλιεργώντας ένα ασφαλές και υποστηρικτικό περιβάλλον για να συνδεθείς με την Εσωτερική σου Ευφυία και να ξεκλειδώσεις τη Δύναμη του Νου και της Καρδιάς σου 😊🙏

BV-400x400

Είπαν για τα μαθήματα Διαλογισμού:

 • Άλλαξε τελείως όλη η θεωρία που είχα για να αντιμετωπίζω καταστάσεις και συναισθήματα προς το καλύτερο βρίσκοντας λύσεις εφικτές αλλά με διαφορετικό τρόπο, θα σύστηνα τα μαθήματα ανεπιφύλακτα σε όποιον είναι έτοιμος να τα δεχθεί.
  Ελένη

 • Τα οφέλη που αποκομισα είναι να διαχειρίζομαι πιο εύκολα δύσκολες καταστάσεις,με ψυχραιμία.Να προσπαθώ να έχω δυο τρεις στιγμές στη διάρκεια της μέρας μόνο για μένα.Να επικεντρωνομαι στο τώρα και στην παρούσα στιγμή.
  Χαρά

 • Αποκόμισα πολύ περισσότερα από όσο φανταζομουν , καθαρή σκέψη , συγκέντρωση, ηρεμία όταν την χρειάζομαι, συγχώρεση και αγάπη προς όλους. Τα συστήνω γιατί οι εποχή που ζούμε επιφυλάσσει για όλους δυσκολίες και αυτός είναι ένας τρόπος να αντιμετωπίζουμε τη ζωή με εντελώς διαφορετική προοπτική.
  Καλλιόπη

 • Διαδικασία πρωτόγνωρη για μένα που με ωφέλησε στην αυτοσυγκέντρωση και στη διαχείριση της αναπνοής μου που σε συνδυασμό με την κατεύθυνση του νου σε θετικές σκέψεις με απάλλαξε από το άγχος. Το σπουδαιότερο έμαθα μέσω της ταπείνωσης να συγχωρώ και να θέλω το καλό στους γύρω μου!!!!
  Χάρης

 • Έκανα για πρώτη φορά διαλογισμό και αυτο μου χάρισε ηρεμία, σε κάποιο σημείο έλεγχο του εαυτού μου σε δύσκολες στιγμές και ανακάλυψη ωραίων συναισθημάτων.
  Ζέτα

 • Ο νέος τρόπος προσέγγισης και διαχείρισης όχι μόνο του stress αλλά και στο να αναπτύξω την αυτοπεποίθηση μου ανά περίπτωση.
  Θέμελης

Με τα μαθήματα Διαλογισμού Ολιστικής Νοημοσύνης:

 • Αποτοξινώνεσαι από το στρες, κοιμάσαι καλύτερα και γεμίζεις μπαταρίες

 • Αφουγκράζεσαι και διαχειρίζεσαι τα συναισθήματα σου

 • Καλλιεργείς καλύτερες και βαθύτερες σχέσεις με τους σημαντικούς άλλους

 • Συνδέεσαι με την εσωτερική σου ευφυΐα για να ζεις μία πιο ευφυή ζωή

 • Γνωρίζεις τον εαυτό σου και συνδέεσαι με την Ύπαρξη και το Όλον

 • Ζεις με Γαλήνη, Ευδαιμονία και Πληρότητα!

Αν θέλεις να δοκιμάσεις από πρώτο χέρι τα οφέλη του Διαλογισμού Ολιστικής Νοημοσύνης, κάνε κλικ στο πράσινο κουμπί για να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου...

Για την συμμετοχή σου στα μαθήματα θα πρέπει να είσαι άνω των 18.
Τα μαθήματα διαλογισμού είναι σχεδιασμένα για ενήλικους που κατανοούν ότι είναι υπεύθυνοι για τη δική τους υγεία και ευδαιμονία και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υποκατάστατο για ιατρική αγωγή, ψυχοθεραπεία ή πρόγραμμα υγείας οποιασδήποτε φύσης.

Για περισσότερες πληροφορίες πάρε τηλέφωνο ή στείλε email στο contact@lifelab.gr

bv-160x160-round

Βασίλης Βαλανδρέας
697 304 6561