ΝΑΙ, ΓΙΝΕΤΑΙ

ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΓΧΟΣ, ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

Mαθήματα Διαλογισμού Ολιστικής Νοημοσύνης για Ηρεμία & Πληρότητα!

Στις κρίσιμες μέρες του άγχους και της αβεβαιότητας ο Διαλογισμός είναι πιο επίκαιρος από ποτέ…

Έχουν γίνει χιλιάδες έρευνες που αποδεικνύουν ότι ο Διαλογισμός μπορεί να σε βοηθήσει να έχεις λιγότερο άγχος, αλλά και καλύτερες σχέσεις με τους σημαντικούς άλλους!

Μπορείς να έχεις τα παραπάνω οφέλη κάνοντας 10' Διαλογισμό την ημέρα, μαζί με ακόμη περισσότερα όπως:

 • Καλύτερη σωματική, συναισθηματική & πνευματική υγεία.
 • Ισχυρότερη αυτοπεποίθηση και βαθύτερη διαίσθηση που οδηγούν σε καλύτερες αποφάσεις.
 • Καλύτερος ύπνος, αυξημένη συγκέντρωση και μνήμη.
 • Αυξημένη συναισθηματική νοημοσύνη και καλύτερες σχέσεις με τους γύρω σου.
 • Απεριόριστες δυνατότητες για να ζεις με πληρότητα
meditation-wellbeing-happy-couple

Γιατί Διαλογισμός Ολιστικής Νοημοσύνης;

Ο Διαλογισμός Ολιστικής Νοημοσύνης είναι μία μοναδική μέθοδος που συνδιάζει παραδοσιακές πρακτικές Διαλογισμού με σύγχρονες επιστημονικές ανακαλύψεις.

Ταυτόχρονα, ο Διαλογισμός Ολιστικής Νοημοσύνης είναι μία συνθετική μέθοδος που αγκαλιάζει:

 • Σώμα – αποτοξινώνεσαι από το στρες, κοιμάσαι καλύτερα και γεμίζεις μπαταρίες.
 • Καρδιά – αφουγκράζεσαι και διαχειρίζεσαι τα συναισθήματα σου για καλύτερες και βαθύτερες σχέσεις με τους σημαντικούς άλλους
 • Νους – γιατί από μόνο του το IQ δεν φτάνει για να ζεις μία ευφυή ζωή
 • Πνεύμα – γνωρίζεις καλύτερα τον εαυτό σου και συνδέεσαι με την εσωτερική σου ευφυΐα και το Όλον

ώστε να ζεις με Γαλήνη, Ευδαιμονία και Πληρότητα!

Μαθήματα Διαλογισμού

Ο Διαλογισμός είναι μία διαδικασία διερεύνησης του εσωτερικού χώρου και σύνδεσης με την εσωτερική σου ευφυία ώστε να ζεις με γαλήνη, πληρότητα και απεριόριστες δυνατότητες.

Ο Διαλογισμός βασίζεται πάνω στην αρχή ότι όσο απέραντος είναι ο άπειρος κόσμος έξω από εσένα, τόσο απέραντος είναι και μέσα σου. Εξερευνώντας αυτόν τον εσωτερικό χώρο, καλλιεργούμε τη δυνατότητα να είμαστε πολύ πιο επιτυχημένοι στον εξωτερικό κόσμο και ταυτόχρονα να έχουμε τη σωματική και συναισθηματική υγεία που μας επιτρέπει πραγματικά να απολαμβάνουμε αυτά που πετυχαίνουμε.

Ο Διαλογισμός δεν είναι ούτε δύσκολος ούτε περίπλοκος, αρκεί να έχεις το κατάλληλο πλαίσιο και μία υποστήριξη ώστε να έχεις όλα αυτά τα πολύ όμορφα αποτελέσματα αυτής της πρακτικής.

Η εργασία μου είναι να σε βοηθήσω να συνδεθείς με την εσωτερική σου ευφυία ώστε να ζεις με γαλήνη, πληρότητα & απεριόριστες δυνατότητες.

Τα μαθήματα Διαλογισμού Ολιστικής Νοημοσύνης LifeLab δεν έχουν καμία σχέση με θρησκευτικές ή άλλου είδους πεποιθήσεις, είναι σχεδιασμένα για σύγχρονους ανθρώπους που έχουν περιορισμένο χρόνο και δεν απαιτείται καμία προηγούμενη εμπειρία σχετικά με τον διαλογισμό.

Ποιός

Βασίλης Βαλανδρέας

Μέχρι το 1999 ήμουν το στερεότυπο του τεχνοκράτη χημικού – πληροφορικάριου (ξέρεις, αυτός που σου λέει ότι ο ωκεανός είναι Η20 + NaCl) 😎

Και τότε ήταν που βρέθηκα με μία φίλη στο σεμινάριο «Έλεγχος του Νου με τη μέθοδο Σίλβα»...
Εκεί βίωσα μία απίστευτη εμπειρία όπου είδα την «άλλη πλευρά» των πραγμάτων!

Μετά από αυτή την μεταμορφωτική εμπειρία μπήκα για τα καλά στο μονοπάτι του Διαλογισμού και των ενεργειακών θεραπειών (Reiki, Dasira Narada κλπ) και το 2010 ήρθα σε επαφή με τις διδασκαλίες του Gururaj Ananda Yogi μέσω της FISU, αρχικά ως μαθητής και στη συνέχεια ως δάσκαλος Διαλογισμού.

Πράλληλα μελετώντας τις έρευνες και την πρόοδο στον τομέα της νευροεπιστήμης & της συνειδητότητας άρχισα σταδιακά να μεταμορφώνομαι από Software Engineer σε Consciousness Engineer 😊

Το αποτέλεσμα αυτής της πορείας ήταν να γεννηθεί το 2016 ο Διαλογισμός Ολιστικής Νοημοσύνης, μία συνθετική μέθοδος Διαλογισμού που συνδιάζει παραδοσιακές πρακτικές Διαλογισμού με τη σύγχρονες επιστήμονικές ανακαλύψεις.

Ο Διαλογισμός Ολιστικής Νοημοσύνης σε βοηθά να καλλιεργήσεις την Διανοητική, την Συναισθηματική και την Πνευματική ευφυΐα σου ώστε να ζεις με Γαλήνη, Ευδαιμονία και Πληρότητα.

BV-400x400

Είπαν για τα μαθήματα Διαλογισμού:

 • Άλλαξε τελείως όλη η θεωρία που είχα για να αντιμετωπίζω καταστάσεις και συναισθήματα προς το καλύτερο βρίσκοντας λύσεις εφικτές αλλά με διαφορετικό τρόπο, θα σύστηνα τα μαθήματα ανεπιφύλακτα σε όποιον είναι έτοιμος να τα δεχθεί.
  Ελένη

 • Τα οφέλη που αποκομισα είναι να διαχειρίζομαι πιο εύκολα δύσκολες καταστάσεις,με ψυχραιμία.Να προσπαθώ να έχω δυο τρεις στιγμές στη διάρκεια της μέρας μόνο για μένα.Να επικεντρωνομαι στο τώρα και στην παρούσα στιγμή.
  Χαρά

 • Αποκόμισα πολύ περισσότερα από όσο φανταζομουν , καθαρή σκέψη , συγκέντρωση, ηρεμία όταν την χρειάζομαι, συγχώρεση και αγάπη προς όλους. Τα συστήνω γιατί οι εποχή που ζούμε επιφυλάσσει για όλους δυσκολίες και αυτός είναι ένας τρόπος να αντιμετωπίζουμε τη ζωή με εντελώς διαφορετική προοπτική.
  Καλλιόπη

 • Διαδικασία πρωτόγνωρη για μένα που με ωφέλησε στην αυτοσυγκέντρωση και στη διαχείριση της αναπνοής μου που σε συνδυασμό με την κατεύθυνση του νου σε θετικές σκέψεις με απάλλαξε από το άγχος. Το σπουδαιότερο έμαθα μέσω της ταπείνωσης να συγχωρώ και να θέλω το καλό στους γύρω μου!!!!
  Χάρης

 • Έκανα για πρώτη φορά διαλογισμό και αυτο μου χάρισε ηρεμία, σε κάποιο σημείο έλεγχο του εαυτού μου σε δύσκολες στιγμές και ανακάλυψη ωραίων συναισθημάτων.
  Ζέτα

 • Ο νέος τρόπος προσέγγισης και διαχείρισης όχι μόνο του stress αλλά και στο να αναπτύξω την αυτοπεποίθηση μου ανά περίπτωση.
  Θέμελης

Με τα μαθήματα Διαλογισμού Ολιστικής Νοημοσύνης:

 • Αποτοξινώνεσαι από το στρες, κοιμάσαι καλύτερα και γεμίζεις μπαταρίες

 • Αφουγκράζεσαι και διαχειρίζεσαι τα συναισθήματα σου

 • Καλλιεργείς καλύτερες και βαθύτερες σχέσεις με τους σημαντικούς άλλους

 • Συνδέεσαι με την εσωτερική σου ευφυΐα για να ζεις μία πιο ευφυή ζωή

 • Γνωρίζεις τον εαυτό σου και συνδέεσαι με την Ύπαρξη και το Όλον

 • Ζεις με Γαλήνη, Ευδαιμονία και Πληρότητα!

Αν θέλεις να δοκιμάσεις από πρώτο χέρι τα οφέλη του Διαλογισμού Ολιστικής Νοημοσύνης, κάνε κλικ στο πράσινο κουμπί για να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου...

Για την συμμετοχή σου στα μαθήματα θα πρέπει να είσαι άνω των 18.
Τα μαθήματα διαλογισμού είναι σχεδιασμένα για ενήλικους που κατανοούν ότι είναι υπεύθυνοι για τη δική τους υγεία και ευδαιμονία και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υποκατάστατο για ιατρική αγωγή, ψυχοθεραπεία ή πρόγραμμα υγείας οποιασδήποτε φύσης.

Για περισσότερες πληροφορίες πάρε τηλέφωνο ή στείλε email στο contact@lifelab.gr

bv-160x160-round

Βασίλης Βαλανδρέας
697 304 6561