ΝΑΙ, ΓΙΝΕΤΑΙ

ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΓΧΟΣ, ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΧΑΡΑ, ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

Mαθήματα Διαλογισμού Ολιστικής Νοημοσύνης για να ζεις με πληρότητα!

Στις κρίσιμες μέρες του άγχους και της αβεβαιότητας ο Διαλογισμός είναι πιο επίκαιρος από ποτέ…

Έχουν γίνει χιλιάδες έρευνες που αποδεικνύουν ότι ο Διαλογισμός μπορεί να σε βοηθήσει να έχεις λιγότερο άγχος, μεγαλύτερη χαρά, αλλά και καλύτερες σχέσεις με τους σημαντικούς άλλους!

Μπορείς να έχεις τα παραπάνω οφέλη κάνοντας 10' Διαλογισμό την ημέρα, μαζί με ακόμη περισσότερα όπως:

 • Καλύτερη σωματική, συναισθηματική & πνευματική υγεία.
 • Ισχυρότερη αυτοπεποίθηση και βαθύτερη διαίσθηση που οδηγούν σε καλύτερες αποφάσεις.
 • Καλύτερος ύπνος, αυξημένη συγκέντρωση και μνήμη.
 • Αυξημένη συναισθηματική νοημοσύνη και καλύτερες σχέσεις με τους γύρω σου.
 • Απεριόριστες δυνατότητες για να ζεις με πληρότητα
meditation-wellbeing-happy-couple

Θα ήθελες η οικογένεια σου και οι φίλοι σου να έχουν λιγότερο άγχος και περισσότερη χαρά;

Έχουν γίνει πάρα πολλές έρευνες που επιβεβαιώνουν ξανά και ξανά ότι πέρα από τον κορωνοϊό και τα συναισθήματα είναι επίσης κολλητικά. Όταν εσύ έχεις λιγότερο άγχος και περισσότερη χαρά, αυτόματα έχουν λιγότερο άγχος και περισσότερη χαρά όχι μόνο η οικογένεια σου, όχι μόνο οι φίλοι σου, αλλά και οι φίλοι των φίλων σου!

Meditation-Lessons-600l

Ο Διαλογισμός είναι μία διαδικασία διερεύνησης του εσωτερικού χώρου και σύνδεσης με την εσωτερική σου ευφυία ώστε να ζεις με λιγότερο στρες, μεγαλύτερη χαρά και απεριόριστες δυνατότητες.

Ο Διαλογισμός βασίζεται πάνω στην αρχή ότι όσο απέραντος είναι ο άπειρος κόσμος έξω από εσένα, τόσο απέραντος είναι και μέσα σου. Εξερευνώντας αυτόν τον εσωτερικό χώρο, καλλιεργούμε τη δυνατότητα να είμαστε πολύ πιο επιτυχημένοι στον εξωτερικό κόσμο και ταυτόχρονα να έχουμε τη σωματική και συναισθηματική υγεία που μας επιτρέπει πραγματικά να απολαμβάνουμε αυτά που πετυχαίνουμε.

Ο Διαλογισμός δεν είναι ούτε δύσκολος ούτε περίπλοκος, αρκεί να έχεις το κατάλληλο πλαίσιο και μία υποστήριξη ώστε να έχεις όλα αυτά τα πολύ όμορφα αποτελέσματα αυτής της πρακτικής.

Η εργασία μου είναι να σε βοηθήσω να συνδεθείς με την εσωτερική σου ευφυία ώστε να ζεις με χαρά, πληρότητα & απεριόριστες δυνατότητες.

Τα μαθήματα Διαλογισμού Ολιστικής Νοημοσύνης LifeLab δεν έχουν καμία σχέση με θρησκευτικές ή άλλου είδους πεποιθήσεις, είναι σχεδιασμένα για σύγχρονους ανθρώπους που έχουν περιορισμένο χρόνο και δεν απαιτείται καμία προηγούμενη εμπειρία σχετικά με τον διαλογισμό.

Ποιός

Βασίλης Βαλανδρέας

Ξεκίνησε το 1999 με τη μέθοδο Σίλβα και στη συνέχεια μπήκε στο μονοπάτι του διαλογισμού και των ενεργειακών θεραπειών (Reiki, Dasira Narada, κλπ.). Το 2010 ήρθε σε επαφή με τις διδασκαλίες του Gururaj Ananda Yogi μέσω της FISU, αρχικά ως μαθητής και στη συνέχεια ως δάσκαλος διαλογισμού.

Συνδυάζοντας τις σπουδές του στη Χημεία με την πολύχρονη καριέρα του στην Πληροφορική, το 2016 δημιούργησε τον «Διαλογισμό LifeLab», μία ιδιαίτερα αποτελεσματική μέθοδο που συνδυάζει παραδοσιακές πρακτικές διαλογισμού με σύγχρονη νευροεπιστήμη, βιολογία και κβαντομηχανική, που οδηγεί σε λιγότερο άγχος, περισσότερη ευεξία, δύναμη και αυτοπεποίθηση για εσένα και τους γύρω σου.

BV-400x400

Είπαν για τα μαθήματα Διαλογισμού:

 • Άλλαξε τελείως όλη η θεωρία που είχα για να αντιμετωπίζω καταστάσεις και συναισθήματα προς το καλύτερο βρίσκοντας λύσεις εφικτές αλλά με διαφορετικό τρόπο, θα σύστηνα τα μαθήματα ανεπιφύλακτα σε όποιον είναι έτοιμος να τα δεχθεί.
  Ελένη

 • Τα οφέλη που αποκομισα είναι να διαχειρίζομαι πιο εύκολα δύσκολες καταστάσεις,με ψυχραιμία.Να προσπαθώ να έχω δυο τρεις στιγμές στη διάρκεια της μέρας μόνο για μένα.Να επικεντρωνομαι στο τώρα και στην παρούσα στιγμή.
  Χαρά

 • Αποκόμισα πολύ περισσότερα από όσο φανταζομουν , καθαρή σκέψη , συγκέντρωση, ηρεμία όταν την χρειάζομαι, συγχώρεση και αγάπη προς όλους. Τα συστήνω γιατί οι εποχή που ζούμε επιφυλάσσει για όλους δυσκολίες και αυτός είναι ένας τρόπος να αντιμετωπίζουμε τη ζωή με εντελώς διαφορετική προοπτική.
  Καλλιόπη

 • Διαδικασία πρωτόγνωρη για μένα που με ωφέλησε στην αυτοσυγκέντρωση και στη διαχείριση της αναπνοής μου που σε συνδυασμό με την κατεύθυνση του νου σε θετικές σκέψεις με απάλλαξε από το άγχος. Το σπουδαιότερο έμαθα μέσω της ταπείνωσης να συγχωρώ και να θέλω το καλό στους γύρω μου!!!!
  Χάρης

 • Έκανα για πρώτη φορά διαλογισμό και αυτο μου χάρισε ηρεμία, σε κάποιο σημείο έλεγχο του εαυτού μου σε δύσκολες στιγμές και ανακάλυψη ωραίων συναισθημάτων.
  Ζέτα

 • Ο νέος τρόπος προσέγγισης και διαχείρισης όχι μόνο του stress αλλά και στο να αναπτύξω την αυτοπεποίθηση μου ανά περίπτωση.
  Θέμελης

Με τα μαθήματα Διαλογισμού Ολιστικής Νοημοσύνης:

 • Συμμετέχεις και βιώνεις από πρώτο χέρι τα οφέλη του διαλογισμού.

 • Κτίζεις την δική σου καθημερινή 10λεπτη αυτόνομη προσωπική πρακτική την οποία κάνεις στο χώρο σου και στον χρόνο σου.

 • Δημιουργούμε μία online κοινότητα ατόμων που δημιουργούν νέες δυνατότητες.

Αν θέλεις να δοκιμάσεις από πρώτο χέρι τα οφέλη του Διαλογισμού Ολιστικής Νοημοσύνης, κάνε κλικ στο πράσινο κουμπί για να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου...

Για την συμμετοχή σου στα μαθήματα θα πρέπει να είσαι άνω των 18.
Τα μαθήματα διαλογισμού είναι σχεδιασμένα για ενήλικους που κατανοούν ότι είναι υπεύθυνοι για τη δική τους υγεία και ευδαιμονία και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υποκατάστατο για ιατρική αγωγή, ψυχοθεραπεία ή πρόγραμμα υγείας οποιασδήποτε φύσης.

Για περισσότερες πληροφορίες πάρε τηλέφωνο ή στείλε email στο contact@lifelab.gr

bv-160x160-round

Βασίλης Βαλανδρέας
697 304 6561