Lifelab retreat - Κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου...

Παρ. 16/12 (απόγευμα) - Κυρ. 18/12/2016

Το Lifelab retreat είναι μία αναζωογονητική παύση από την πολυάσχολη καθημερινότητα, για να εμπνευστείς, να δημιουργήσεις νέες δυνατότητες και να ανακαλύψεις ποια είναι τα επόμενα βήματα που θα κάνουν την έμπνευση σου πραγματικότητα.

Δεν προσφέρει επιφανειακές απαντήσεις, αλλά τον χρόνο να χαλαρώσεις, να περάσεις ωραία και να θέσεις τα κατάλληλα ερωτήματα για τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις.

Θα βιώσεις μία ολιστική προσέγγιση όπου η γιόγκα, ο διαλογισμός και το art therapy θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις, να έρθεις σε επαφή με το βαθύτερο σου είναι και να εμπνευστείς, ενώ το personal development coaching θα σε ωθήσει να αναλάβεις δράση για να δημιουργήσεις αυτά που ονειρεύεσαι.

Αν αναζητάς τρόπους να:

 • Έχεις ισορροπημένη ζωή
 • Κάνεις μία επαγγελματική ή προσωπική αλλαγή
 • Ζεις με περισσότερη έμπνευση και πάθος

τότε αυτό το Lifelab retreat είναι για σένα.

Τα workshops:

 • Personal Development coaching για να εμπνευστείς, να δημιουργήσεις τις νέες δυνατότητες και να θέσεις τους στόχους σου.
 • Yoga για να δώσεις την ευκαιρία στο σώμα σου να απελευθερωθεί από τα δεσμά της καθημερινότητας και στο νου να ηρεμήσει.
 • Πρακτικές διαλογισμού για να αποτοξινωθείς από το stress, να τονώσεις τη ζωτικότητά σου και να ανοίξεις την καρδιά σου.
 • Art therapy για να γνωρίσεις σε βάθος τον εαυτό σου και τους άλλους με σκοπό την προσωπική εξέλιξη, αποδοχή και αλλαγή, μέσα από την συνειδητοποίηση συναισθημάτων

Για τη συμμετοχή στο retreat δεν είναι απαραίτητη προηγούμενη εμπειρία σε καμία από τις 4 παραπάνω ενότητες.

Τι περιλαμβάνει:

 • 10 workshops μαζί με όλα τα απαραίτητα υλικά και χρήσιμα έντυπα που θα πάρεις μαζί σου.
 • Διαμονή στο wellness & retreat center Νοόσφαιρα, σε δίκλινο δωμάτιο προσεγμένο ως την πιο μικρή λεπτομέρεια, είδη προσωπικής περιποίησης (παντόφλες, σαμπουάν, αφρόλουτρο, σκουφάκι μπάνιου). Υπάρχει και δυνατότητα μονόκλινου ή τρίκλινου κατόπιν συνεννόησης.
 • Πλήρη διατροφή, καθημερινά μαγειρεμένο με ποιοτικά οργανικά υλικά, φρέσκα λαχανικά από το μποστάνι και αυγά από τις κοτούλες του κτήματος.
 • Αφεψήματα βιολογικών βοτάνων όλη την ημέρα.
 • Δωρεάν WiFi σε όλους τους χώρους της Νοόσφαιρας.
 • Δωρεάν χρήση του γυμναστηρίου.
 • Δωρεάν χώρο στάθμευσης.

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 22 άτομα.

Κόστος: €195,00 (πλέον ΦΠΑ) το άτομο (διαμονή σε δίκλινο)

Ειδική προσφορά: 150€ (πλέον ΦΠΑ) το άτομο (διαμονή σε δίκλινο) εάν γραφτείς μέχρι τις 20/11/2016

Για περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικό πρόγραμμα:
Βασίλης Βαλανδρέας - 6973046561
Εύα Σταυρινάκη - 6942615672
contact@lifelab.gr

Λίγα λόγια για τους εισηγητές

Βασίλης Βαλανδρέας

Ξεκίνησε το 1999 με τη μέθοδο Σίλβα και στη συνέχεια μπήκε στο μονοπάτι του διαλογισμού και των ενεργειακών θεραπειών (Reiki, Dasira Narada, κλπ.). Το 2010 ήρθε σε επαφή με τις διδασκαλίες του Gururaj Ananda Yogi μέσω της FISU, αρχικά ως μαθητής και στη συνέχεια ως δάσκαλος διαλογισμού.

Συνδυάζοντας τις σπουδές του στη Χημεία με την πολύχρονη καριέρα του στην Πληροφορική, το 2016 δημιούργησε τον «Διαλογισμό των 10'», μία ιδιαίτερα αποτελεσματική μέθοδο που συνδυάζει παραδοσιακές πρακτικές διαλογισμού με σύγχρονη νευροεπιστήμη, βιολογία και κβαντομηχανική, που οδηγεί σε λιγότερο άγχος, περισσότερη ενέργεια και απεριόριστες δυνατότητες για εσένα και τους γύρω σου.


Άννη Βοσυνιώτη

Η Άννη είναι οικονομολόγος και διδάσκει οικονομικά. Συγχρόνως εξασκεί τη yoga από το 1998. Είναι αναγνωρισμένη δασκάλα Yoga από τη Yoga Alliance και το Σύλλογο Yoga Ελλάδας. Διοργανώνει θερινά yoga retreats στη Σκόπελο ενώ το χειμώνα διδάσκει μικρές ομάδες ή μεμονωμένα άτομα στο χώρο της.

Στα μαθήματα της Άννης ασκείς όλα τα μέρη του σώματος με ασφάλεια ενώ αισθάνεσαι ηρεμία και αποκτάς εμπιστοσύνη. Η Άννη ενστερνίζεται την άποψη ότι η yoga είναι για όλους, ότι όλοι μπορούμε και οφείλουμε να δώσουμε στο σώμα μας την ευκαιρία να κινηθεί πιο ελεύθερα, στο νου μας να ησυχάσει και στο πνεύμα μας να ειρηνέψει.


Θανάσης Μπόμπης

Αφού ολοκλήρωσε έναν κύκλο με πτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές  στην Ελλάδα και το Εξωτερικό με κατεύθυνση τη Διοίκηση Οργανισμών,  αφιέρωσε 20 χρόνια στον χώρο των επιχειρήσεων εργαζόμενος ως Διευθυντής Προσωπικού σε διάφορους οργανισμούς όπως τράπεζες, ασφαλιστικές και εταιρίες τηλεπικοινωνιών.

Κλείνοντας αυτόν τον επαγγελματικό κύκλο, ασχολήθηκε με το Business Coaching με στελέχη επιχειρήσεων. Με  επίκεντρο πάντα τον άνθρωπο, συνέχισε τις σπουδές του στη Συμβουλευτική και στην  Συνθετική Ψυχοθεραπεία αξιοποιώντας διαφορετικά εργαλεία, μεθόδους και τεχνικές όπως Art therapy – Gestalt  προκειμένου να καλύψει την ανάγκη για βασική γνώση Εαυτού ως απαραίτητη προϋπόθεση αποδοχής, αλλαγής και εξέλιξης.


Εύα Σταυρινάκη

Συνδυάζοντας τις σπουδές της στην Στατιστική και στο Marketing με την 15ετή εμπειρία της σε διοικητικές θέσεις και διαχείριση έργων, το 2013 ανέπτυξε μία μέθοδο Synthetic Coaching για  προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη.

Σήμερα είναι Synthetic Coach σε ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων και Business Development Mentor σε επιχειρήσεις, ενώ παράλληλα διδάσκει Business & Management. Παρέχει εθελοντικά συμβουλευτική υποστήριξη στο Orange Grove της Ολλανδικής Πρεσβείας στην Ελλάδα, σε προγράμματα του Ιδρύματος Μποδοσάκη και στο The People’s Trust.

Πιστεύει, μέσα και από την δική της εμπειρία, ότι η αλλαγή δεν είναι κάτι αδύνατο αλλά μία ευκαιρία  μεταμόρφωσης, δημιουργίας δυνατοτήτων και ευδαιμονίας.

Μερικές ακόμα χρήσιμες πληροφορίες:

 • Το πρόγραμμα του LIfelab retreat ξεκινάει Παρασκευή 16/12 απόγευμα (για να προλάβουν όσοι εργάζονται), όμως όποιος επιθυμεί μπορεί να πάει στη Νοόσφαιρα από το πρωί.
 • Για τη συμμετοχή σου στο LifeLab retreat θα πρέπει να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα και να δεσμεύσεις τη θέση σου με μία προκαταβολή των 50€.
 • Επειδή η προκαταβολή αφορά τη δέσμευση του δωματίου, σε περίπτωση ακύρωσης δεν επιστρέφεται.
 • Θα υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς με πούλμαν, με επιπλέον χρέωση ή car pooling κατόπιν συνεννόησης μαζί μας.
 • Μόλις λάβουμε τη φόρμα συμμετοχής σου θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για το θέμα της προκαταβολής και της μεταφοράς.
 • Θυμήσου να πάρεις μαζί σου άνετα ρούχα και αθλητικά παπούτσια.

Ο χώρος

Το Κτήμα Νοόσφαιρα Wellness & Retreat Center ένα συγκρότημα ξύλινων κτηρίων με ατμόσφαιρα ενός boutique hotel αλλά σκόπιμα χτισμένο για να φιλοξενεί σεμινάρια αυτογνωσίας και ψυχολογίας, εναλλακτικές διακοπές, ομάδες γιόγκα, τάι- τσι κ.ά, εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις με επίκεντρο την πνευματική ανάπτυξη και τη διεύρυνση της συνειδητότητας.

Το Κτήμα Νοόσφαιρα βρίσκεται στο χωριό Βρυσούλες το οποίο απέχει 20km από το Ξυλόκαστρο Κορινθίας και 150km από Αθήνα.


Επωφελήσου από την ειδική προσφορά των 150€ (πλέον ΦΠΑ) το άτομο (διαμονή σε δίκλινο) εάν γραφτείς μέχρι τις 20/11/2016

Για περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικό πρόγραμμα:
Βασίλης Βαλανδρέας - 6973046561
Εύα Σταυρινάκη - 6942615672
contact@lifelab.gr