ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Εμείς και η Τεχνητή Νοημοσύνη: Η Επόμενη Επανάσταση

Ο Ισίδωρος κι εγώ σας προσκαλούμε σε τρεις συναντήσεις, όπου θα συζητήσουμε τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνητή νοημοσύνη και τις δραματικές αλλαγές που θα επιφέρουν στη ζωή μας.

Στην πρώτη συνάντηση, θα εξερευνήσουμε πώς η τεχνητή νοημοσύνη αποκαλύπτει τις ψευδαισθήσεις μας για τη νοημοσύνη και την κατανόηση του κόσμου, αναλύοντας τη σοφία του Σωκράτη, τις απόψεις του Daniel Kahneman, και τις επιστημονικές θεωρίες, όπως αυτές της κβαντικής φυσικής.

Στη δεύτερη συνάντηση, θα εμβαθύνουμε στις κοινωνικές και ηθικές προεκτάσεις της τεχνητής νοημοσύνης, εξετάζοντας θέματα όπως η αναδιανομή του πλούτου, η καλοσύνη ως νέο μέσο διαφοροποίησης και η επίλυση παγκόσμιων προβλημάτων όπως η κλιματική αλλαγή και οι πανδημίες.

Η τρίτη συνάντηση θα είναι ανοιχτή συζήτηση για το πως η αυτογνωσία, οι διαλογιστικές μας πρακτικές και η σύνδεση με την εσωτερική μας ευφυΐα μας βοηθούν να ευδοκιμήσουμε στην επερχόμενη νέα εποχή.

Ελάτε να αμφισβητήσουμε μαζί τις αντιλήψεις μας και να οραματιστούμε το μέλλον, μέσα από μια δικαιότερη ματιά για τον κόσμο μας.

Εισηγητής θα είναι ο Ισιδωρος Σιδεριδης, CEO και συνιδρυτής της Pobuca, και συγγραφέας του newsletter “The Impact of AI”
https://www.linkedin.com/newsletters/the-impact-of-ai-6861647706260074496

 

Isidoros_SideridisBV-400x400
Δήλωση συμμετοχής

Για να συμμετέχεις στις δωρεάν συναντήσεις δεν χρειάζεται κάποια προηγούμενη εμπειρία, οι συναντήσεις περιλαμβάνουν ενημερωτικές παρουσιάσεις και συζητήσεις που μας βοηθούν να ευδοκιμήσουμε στην επερχόμενη νέα εποχή.

Η πρώτη συνάντηση είναι τη Δευτέρα 20/5 στις 10 το βράδυ και για να την παρακολουθήσεις δήλωσε συμμετοχή εδω:

    Για περισσότερες πληροφορίες πάρε τηλέφωνο ή στείλε email στο contact@lifelab.gr

    bv-160x160-round

    Βασίλης Βαλανδρέας
    697 304 6561