Θα ήθελες να είχες λιγότερο άγχος, περισσότερη ευεξία, δύναμη και αυτοπεποίθηση;

Μπορείς να έχεις τα παραπάνω οφέλη κάνοντας 10' διαλογισμό την ημέρα, μαζί με ακόμη περισσότερα όπως:

 • Καλύτερος ύπνος, αυξημένη συγκέντρωση και μνήμη.
 • Ισχυρότερο ανοσοποιητικό σύστημα, με λιγότερες φλεγμονές και αυτοάνοσα.
 • Μεγαλύτερη δημιουργικότητα, και διαίσθηση που οδηγούν σε καλύτερες αποφάσεις.
 • Αυξημένη τη συναισθηματική νοημοσύνη και καλύτερες σχέσεις με τους γύρω σου.

Το σημαντικότερο απ’ όλα όμως είναι  αυξημένη επίγνωση που οδηγεί σε περισσότερη ελευθερία, μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και απεριόριστες δυνατότητες.

Θα ήθελες η οικογένεια σου και οι φίλοι σου να έχουν λιγότερο άγχος, περισσότερη ενέργεια, ελευθερία και αυτοπεποίθηση;

Έχουν γίνει πάρα πολλές έρευνες που επιβεβαιώνουν ξανά και ξανά ότι τα συναισθήματα είναι κολλητικά.

Όταν εμείς έχουμε λιγότερο άγχος και περισσότερη αυτοπεποίθηση, αυτόματα έχουν λιγότερο άγχος και περισσότερη αυτοπεποίθηση όχι μόνο η οικογένεια μας, όχι μόνο οι φίλοι μας, αλλά και οι φίλοι των φίλων μας!

Έναρξη Βιωματικού Εργαστηρίου Διαλογισμού για Πολυάσχολους την Τρίτη 16/1 στις 8 μ.μ.

Έχοντας κλείσει 4 κύκλους των εισαγωγικών μαθημάτων και  έναν κύκλο προχωρημένων μαθημάτων, με συνολικά 1.334 συμμετετοχές, την Τρίτη 16/1 ξεκινάμε κάτι διαφορετικό με ένα βιωματικό εργαστήριο διαλογισμού και δράσης...

Το βιωματικό εργαστήριο αποτελείται από 8 εβδομαδιαίες συναντήσεις όπου δουλεύουμε:

 • Αποτοξίνωση απο το στρες: Λιγότερο άγχος, περισσότερη ευεξία, δύναμη και αυτοπεποίθηση.
 • Τόνωση σώματος, νου και ανοσοποιητικού: Ενεργειακές πρακτικές για ζωτικότητα, αγάπη, συγχώρεση.
 • Για αποτελέσματα που μας εμπνέουν: Εστιάζοντας το νου μας, την καρδιά μας και την δράση μας στο μέλλον που θέλουμε να δημιουργήσουμε.

Για να συμμετέχεις στο βιωματικό εργαστήριο δεν χρειάζεται να έχεις καμμία προηγούμενη γνώση ή εμπειρία, ξεκινάμε από τα βασικά και προχωράμε βήμα - βήμα.

Το αποτέλεσμα είναι ακόμη μεγαλύτερη επίγνωση, ελευθερία και αυτοπεποίθηση.
Απελευθερωνόμαστε από το παρελθόν, να απελευθερώνουμε το δυναμικό μας και να μπαίνουμε στο πεδίο των απεριόριστων δυνατοτήτων.

Ποιος;

Βασίλης Βαλανδρέας

Ξεκίνησε το 1999 με τη μέθοδο Σίλβα και στη συνέχεια μπήκε στο μονοπάτι του διαλογισμού και των ενεργειακών θεραπειών (Reiki, Dasira Narada, κλπ.). Το 2010 ήρθε σε επαφή με τις διδασκαλίες του Gururaj Ananda Yogi μέσω της FISU, αρχικά ως μαθητής και στη συνέχεια ως δάσκαλος διαλογισμού.

Συνδυάζοντας τις σπουδές του στη Χημεία με την πολύχρονη καριέρα του στην Πληροφορική, το 2016 δημιούργησε τον «Διαλογισμό LifeLab», μία ιδιαίτερα αποτελεσματική μέθοδο που συνδυάζει παραδοσιακές πρακτικές διαλογισμού με σύγχρονη νευροεπιστήμη, βιολογία και κβαντομηχανική, που οδηγεί σε λιγότερο άγχος, περισσότερη ευεξία, δύναμη και αυτοπεποίθηση για εσένα και τους γύρω σου.

Είπαν για τα μαθήματα διαλογισμού:

 • «Άλλαξε τελείως όλη η θεωρία που είχα για να αντιμετωπίζω καταστάσεις και συναισθήματα προς το καλύτερο βρίσκοντας λύσεις εφικτές αλλά με διαφορετικό τρόπο, θα σύστηνα τα μαθήματα ανεπιφύλακτα σε όποιον είναι έτοιμος να τα δεχθεί.», Ελένη
 • «Τα οφέλη που αποκομισα είναι να διαχειρίζομαι πιο εύκολα δύσκολες καταστάσεις,με ψυχραιμία.Να προσπαθώ να έχω δυο τρεις στιγμές στη διάρκεια της μέρας μόνο για μένα.Να επικεντρωνομαι στο τώρα και στην παρούσα στιγμή.», Χαρά
 • «Αποκόμισα πολύ περισσότερα από όσο φανταζομουν , καθαρή σκέψη , συγκέντρωση, ηρεμία όταν την χρειάζομαι, συγχώρεση και αγάπη προς όλους. Τα συστήνω γιατί οι εποχή που ζούμε επιφυλάσσει για όλους δυσκολίες και αυτός είναι ένας τρόπος να αντιμετωπίζουμε τη ζωή με εντελώς διαφορετική προοπτική.», Καλλιόπη
 • «Διαδικασία πρωτόγνωρη για μένα που με ωφέλησε στην αυτοσυγκέντρωση και στη διαχείριση της αναπνοής μου που σε συνδυασμό με την κατεύθυνση του νου σε θετικές σκέψεις με απάλλαξε από το άγχος. Το σπουδαιότερο έμαθα μέσω της ταπείνωσης να συγχωρώ και να θέλω το καλό στους γύρω μου!!!!», Χάρης
 • «Έκανα για πρώτη φορά διαλογισμό και αυτο μου χάρισε ηρεμία, σε κάποιο σημείο έλεγχο του εαυτού μου σε δύσκολες στιγμές και ανακάλυψη ωραίων συναισθημάτων.», Ζέτα
 • «Ο νέος τρόπος προσέγγισης και διαχείρισης όχι μόνο του stress αλλά και στο να αναπτύξω την αυτοπεποίθηση μου ανά περίπτωση.», Θέμελης

Που και πότε;

Οι συναντήσεις γίνονται Τρίτες στις 8:00 μ.μ. στο χώρο Λείριον, Σαρανταπόρου 25 στο Χολαργό (800 μέτρα από τη στάση μετρό "Χολάργός"), μπορείς να δεις τον χάρτη εδώ:

https://goo.gl/maps/BYa3N5pi4kk

(Υπολόγισε ότι η διάρκεια της κάθε συνάντησης είναι περίπου 1,5 ώρα).

Τα μαθήματα διαλογισμού LifeLab δεν έχουν καμμία σχέση με θρησκευτικές ή άλλου είδους πεποιθήσεις, είναι σχεδιασμένα για σύγχρονους ανθρώπους που έχουν περιορισμένο χρόνο και δεν απαιτείται καμμία προηγούμενη εμπειρία σχετικά με τον διαλογισμό.

Το συνολικό κόστος και για τις 8 συναντήσεις είναι 90€, το πρώτο εργαστήριο γνωριμίας γίνεται την Τρίτη 16/1 και είναι ΔΩΡΕΑΝ ώστε να έχεις μία εικονα πριν αποφασίσεις αν θέλεις να προχωρήσεις.


Λόγω των περιορισμένων θέσεων  οι εγγραφές έχουν ήδη συμπληρωθεί.

Αν θέλεις μπορείς να μας στείλεις ένα email στο contact@lifelab.gr ώστε να σε ενημερώνουμε για επόμενες δράσεις μας.

Για την συμμετοχή σου στο εργαστήριο θα πρέπει να είσαι άνω των 18.

Τα μαθήματα διαλογισμού είναι σχεδιασμένα για ενήλικους που κατανοούν ότι είναι υπεύθυνοι για τη δική τους υγεία και ευδαιμονία και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υποκατάστατο για ιατρική αγωγή, ψυχοθεραπεία ή πρόγραμμα υγείας οποιασδήποτε φύσης.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας είτε τηλεφωνικά στο 6973046561, είτε στέλνοντας email contact@lifelab.gr.

Βασίλης Βαλανδρέας