Συγχαρητήρια για την επιλογή σου να συμμετέχεις στα προχωρημένα online μαθήματα διαλογισμού, είναι κάτι που θα σε βοηθήσει πολύ να εμβαθύνεις στις πρακτικές σου και να ζεις με λιγότερο στρες, μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και πιο ολοκληρωμένες σχέσεις.

Το κόστος των 4 μαθημάτων είναι 40€ και συμμετέχοντας ανοίγεις και μία θέση υποτροφίας για ένα ακόμη άνεργο άτομο.

Για να συμμετέχεις στα μαθήματα θα πρέπει να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα και στην συνέχεια θα λάβεις επιβεβαιωτικό email με περισσότερες πληροφορίες και τους τραπεζικούς λογαριασμούς όπου μπορείς να καταθέσεις τα 40€.

(Αν έχεις κάρτα ανεργίας και θέλεις να συμμετέχεις στο πρόγραμμα υποτροφιών θα πρέπει να μας στείλεις μία φωτογραφία της κάρτας σου με email στο contact@lifelab.gr).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Για την συμμετοχή σου στα μαθήματα θα πρέπει να είσαι άνω των 18Τα μαθήματα διαλογισμού είναι σχεδιασμένα για ενήλικους που κατανοούν ότι είναι υπεύθυνοι για τη δική τους υγεία και ευδαιμονία και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υποκατάστατο για ιατρική αγωγή, ψυχοθεραπεία ή πρόγραμμα υγείας οποιασδήποτε φύσης.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας τηλεφωνικά στο 6973046561 ή στέλνοντας email contact@lifelab.gr.

Βασίλης Βαλανδρέας