Πέτυχε τους Στόχους σου το 2017

(Δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο...)

Στο LifeLab πιστεύουμε ότι ο μόνος τρόπος για να αλλάξουμε τον κόσμο είναι μέσω της προσωπικής μας εξέλιξης και της πραγματοποίησης των ονείρων μας.
Πόσες φορές όμως υπάρχει  κάτι που μας σταματάει;
Γι' αυτό, το Σάββατο 1 Απριλίου στις 10 το πρωί, μέσα από ένα τρίωρο βιωματικό  εργαστήριο σύνθεσης Διαλογισμού και Δράσης υπερβαίνουμε ότι  μας σταματάει και δημιουργούμε νέες δυνατότητες και νέες ευκαιρίες...

Πώς;

 • Μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε μία πολύ δυνατή τεχνική δημιουργικού οραματισμού που προγραμματίζει το υποσυνείδητο μας με τρόπο που να διακρίνουμε ευκαιρίες και να έλκουμε καταστάσεις, έτσι ώστε να φέρνουμε τα αποτελέσματα που επιθυμούμε
 • Μέσω σύγχρονων πρακτικών life coaching, ανακαλύπτουμε τη δύναμη, την εμπειρία και τους πόρους που ήδη έχουμε μέσα μας και μεταμορφώνουμε τα εμπόδια σε ευκαιρίες.
 • Περνάμε στη δράση χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθόδους και εργαλεία project management που χρησιμοποιούν οι ανά τον κόσμο start-ups για να πετυχαίνουν τα διπλάσια αποτελέσματα στο μισό χρόνο.

Πού;

Στον χώρο Άλφα του πολυχώρου -ΙΣΜΟΣ, Ευπατρίδων 17 & Τριπτολέμου, στο Γκάζι.

Πρόκειται για έναν μοντέρνο και άρτια εξοπλισμένο χώρο, στο κέντρο της Αθήνας δίπλα στο μετρό του Κεραμεικού (οδηγίες πρόσβασης εδώ).

Ποιοί;

Βασίλης Βαλανδρέας

Ξεκίνησε το 1999 με τη μέθοδο Σίλβα και στη συνέχεια μπήκε στο μονοπάτι του διαλογισμού και των ενεργειακών θεραπειών (Reiki, Dasira Narada, κλπ.). Το 2010 ήρθε σε επαφή με τις διδασκαλίες του Gururaj Ananda Yogi μέσω της FISU, αρχικά ως μαθητής και στη συνέχεια ως δάσκαλος διαλογισμού.

Συνδυάζοντας τις σπουδές του στη Χημεία με την πολύχρονη καριέρα του στην Πληροφορική, το 2016 δημιούργησε τον «Διαλογισμό LifeLab», μία ιδιαίτερα αποτελεσματική μέθοδο που συνδυάζει παραδοσιακές πρακτικές διαλογισμού με σύγχρονη νευροεπιστήμη, βιολογία και κβαντομηχανική, που οδηγεί σε λιγότερο άγχος, περισσότερη ευεξία, δύναμη και αυτοπεποίθηση για εσένα και τους γύρω σου.


Εύα Σταυρινάκη

Μετά την ολοκλήρωση των πτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών της στην Στατιστική και στο Marketing, απέκτησε μία πολύπλευρη 15ετή εμπειρία ως Marketing Manager και Business Development Director στον χώρο της διαφήμισης, των επενδυτικών προϊόντων και των χρηματοδοτικών εργαλείων. Το 2013, αποφάσισε να ανοίξει έναν νέο κύκλο με στόχο να συνδυάσει την πολύπλευρη εμπειρία της από το εταιρικό περιβάλλον με την ανάπτυξη του ατόμου και της επιχειρηματικότητας.  Με αυτόν τον τρόπο ανέπτυξε μία μέθοδο Synthetic Coaching για  προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη.

Σήμερα είναι Synthetic Coach και Business Development Mentor σε στελέχη και επιχειρήσεις, ενώ παράλληλα διδάσκει Business & Management. Παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη και mentoring στο Orange Grove της Ολλανδικής Πρεσβείας στην Ελλάδα, στο ίδρυμα Μποδοσάκη και στο The People’s Trust.

Το 2016 ίδρυσε μαζί με τον Βασίλη Βαλανδρέα το LifeLab. Πιστεύει, μέσα και από την δική της εμπειρία, ότι η αλλαγή δεν είναι κάτι αδύνατο αλλά μία ευκαιρία  μεταμόρφωσης, δημιουργίας και χαράς.

Το πρόγραμμα

9:30

 • Προσέλευση

10:00-11:30

 • Στόχος και εμπόδια
 • Μεταμορφώνοντας τα εμπόδια σε ευκαιρίες
 • Βιωματικό εργαστήριο για την επίτευξη στόχων (Α’ μέρος)

11:30- 11:45

 • Σύντομο διάλειμμα

11:45 -  13:00

 • Βιωματικό εργαστήριο για την επίτευξη στόχων (Β’ μέρος)
 • Νόμος της έλξης
 • Δημιουργικός οραματισμός

Φόρμα συμμετοχής

Το κόστος για το τρίωρο βιωματικό εργαστήριο είναι 20€ και περιλαμβάνει καφέ, τσάι και βουτήματα.
Επειδή οι θέσεις του χώρου είναι περιορισμένες δήλωσε τώρα τη συμμετοχή σου εδώ (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).

Για περισσότερες πληροφορίες:
Βασίλης Βαλανδρέας - 6973046561
Εύα Σταυρινάκη - 6942615672
contact@lifelab.gr

Μετά το πέρας του εργαστηρίου, από τη 1 και μετά και μέχρι τις 3, θα ακολουθήσει ανοικτή συνάντηση των LifeLabers όπου γνωριζόμαστε, πίνουμε καφεδάκι, τσαγάκι, στην αίθουσα και στην αυλή, όπου συζητάμε και απαντάμε σε ερωτήσεις επάνω στις πρακτικές μας.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Βασίλης Βαλανδρέας - 6973046561
Εύα Σταυρινάκη - 6942615672
contact@lifelab.gr