Συγχαρητήρια για την επιλογή σου να συμμετέχεις στα online μαθηματα διαλογισμού!

Ο διαλογισμός θα σε βοηθήσει να έχεις λιγότερο άγχος καλύτερη υγεία και καλύτερες σχέσεις.

Επειδή είμαστε σε φάση ολοκλήρωσης των μαθημάτων που ξεκινήσαμε τον Μάρτιο,  τα 7 μαθήματα (video, γραπτές οδηγίες, ηχογραφήσεις κλπ) είναι πλέον διαθέσιμα μόνο μέσω του LifeLab e-learning academy, όπου μπορείς τα παρακολουθείς κατά βούληση από τον υπολογιστή σου, την ταμπλέτα σου ή το κινητό σου.

Παράλληλα οργανώνουμε online live συναντήσεις μέσα από το YouTube Live ή και το Zoom για να διαλογιζόμαστε σαν ομάδα και να συζητάμε επάνω στις πρακτικές μας.

Τα 7 μαθήματα (προτείνουμε 1 μάθημα την εβδομάδα), παρέχονται σε μία βάση ανταποδοτικής δωρεάς της τάξης των 10€ - 20€ για το σύνολο και των 7 μαθημάτων, ώστε να μπορούμε να συντηρούμε την αντίστοιχη τεχνολογική υποδομή.

Για να αποκτήσεις πρόσβαση και να βιώσεις τα οφέλη του διαλογισμού από πρώτο χέρι αρκεί να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα για να σου στείλουμε το email για τη δωρεά και στη συνέχεια τους κωδικούς σου για το e-learning.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Για την συμμετοχή σου στα μαθήματα θα πρέπει να είσαι άνω των 18Τα μαθήματα διαλογισμού είναι σχεδιασμένα για ενήλικους που κατανοούν ότι είναι υπεύθυνοι για τη δική τους υγεία και ευδαιμονία και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υποκατάστατο για ιατρική αγωγή, ψυχοθεραπεία ή πρόγραμμα υγείας οποιασδήποτε φύσης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email contact@lifelab.gr.

Βασίλης Βαλανδρέας