Ο Διαλογισμός σε βοηθά να ζεις με λιγότερο στρες, περισσότερη γαλήνη και καλύτερες σχέσεις.

Ταυτόχρονα σε συνδέει με την εσωτερική σου ευφυΐα ώστε να πετυχαίνεις περισσότερα διατηρώντας την σωματική και συναισθηματική υγεία που χρειάζεσαι για να απολαμβάνεις πραγματικά αυτά που πετυχαίνεις.

Αν σε ενδιαφέρει μάθεις περισσότερα και να κάνεις ένα δωρεάν μάθημα τότε:

 • Συμπληρώνεις τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα.
 • Επικοινωνούμε μαζί σου για την δωρεάν εισαγωγική συνάντηση γνωριμίας με το Διαλογισμό.
 • Μετά από τη συνάντηση αποφασίζεις αν και με ποιον τρόπο θέλεις να προχωρήσεις.

  Τα μαθήματα Διαλογισμού Ολιστικής Νοημοσύνης LifeLab δεν έχουν καμία σχέση με θρησκευτικές ή άλλου είδους πεποιθήσεις, είναι σχεδιασμένα για σύγχρονους ανθρώπους που έχουν περιορισμένο χρόνο και δεν απαιτείται καμία προηγούμενη εμπειρία σχετικά με τον διαλογισμό.

  Ο Διαλογισμός δεν είναι ούτε δύσκολος ούτε περίπλοκος, αρκεί να έχεις το κατάλληλο πλαίσιο και μία υποστήριξη ώστε να έχεις όλα αυτά τα πολύ όμορφα αποτελέσματα αυτής της πρακτικής.

  Η εργασία μου είναι να σε βοηθήσω να συνδεθείς με την εσωτερική σου ευφυία ώστε να απελευθερωθείς από τα αρνητικά συναισθήματα και τις περιοριστικές πεποιθήσεις που σε εμποδίζουν να ζεις τη ζωή που θέλεις.

  ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
  Για την συμμετοχή σου στα μαθήματα θα πρέπει να είσαι άνω των 18Τα μαθήματα διαλογισμού είναι σχεδιασμένα για ενήλικους που κατανοούν ότι είναι υπεύθυνοι για τη δική τους υγεία και ευδαιμονία και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υποκατάστατο για ιατρική αγωγή, ψυχοθεραπεία ή πρόγραμμα υγείας οποιασδήποτε φύσης.

  Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email contact@lifelab.gr.

  Βασίλης Βαλανδρέας
  6973046561