Εισαγωγικά Online Μαθήματα Διαλογισμού

Βασίλης ΒαλανδρέαςΚαλώς ήλθες!

Είμαι ο Βασίλης Βαλανδρέας και για τις επόμενες 3 εβδομάδες θα δουλέψουμε μαζί ώστε να βιώσεις τα οφέλη του διαλογισμού στην πράξη.

Πόσο χρόνο θα πάρει; Είναι λίγο σαν τη γυμναστική, θα δεις κάποια άμεσα οφέλη από την πρώτη εβδομάδα, βαθύτερα και μονιμότερα αποτελέσματα θα αρχίσεις να βλέπεις από τον πρώτο μήνα.

Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο ώστε να σε βοηθήσει να βάλεις το διαλογισμό στη ζωή σου εδραιώνοντας την προσωπική σου πρακτική στον δικό σου χώρο και στον δικό σου χρόνο.

Το σημαντικότερο από όλα είναι η συνέπεια και η τακτικότητα, οπότε ο βασικός σου στόχος στην αρχή είναι να κτίσεις τη συνήθεια να διαλογίζεσαι καθημερινά, 6 - 7 φορές την εβδομάδα. Είναι πολύ καλύτερο να διαλογίζεσαι 10’ κάθε ημέρα, από ότι 30’ τρεις φορές την εβδομάδα.

Κάνοντας την πρακτική σου θα δεις ότι καταρχάς θα έχεις λιγότερο άγχος και περισσότερη ενέργεια. Στη συνέχεια θα ανακαλύψεις ότι αυξάνοντας την επίγνωση σου θα διευρύνεις τη συνειδητότητα σου, αποκτώντας μεγαλύτερη ελευθερία και απεριόριστες δυνατότητες.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν κάνοντας κλικ στο 1ο μάθημα.

Καλή αρχή !