3ο Προχωρημένο Εργαστήριο Διαλογισμού & Ολιστικής Νοημοσύνης


Ενεργειακή Κυκλική Αναπνοή

Η ενεργειακή κυκλική αναπνοή είναι μία ιδιαίτερα δυνατή πρακτική με στοιχεία από το θιβετιανό διαλογισμό tummo και από την ταοϊστική μικροκοσμική τροχιά.

Πρόκειται για μία δυναμική πρακτική που ξεμπλοκάρει τα ενεργειακά κέντρα του σώματος (τσάκρας) και ενεργοποιεί σώμα νου και πνεύμα.

Οφέλη

  • Υγεία και ζωτικότητα. Η ενεργειακή αναπνοή χρησιμοποιεί την εσωτερική ζωτική μας ενέργεια που στην Ινδία είναι γνωστή ως Prana, στην Ιαπωνία ως Κi και στην Κίνα ως Chi, η οποία συνδέεται με την υγεία, τη θεραπεία και τη μακροζωία.
  • Δύναμη και αυτοπεποίθηση. Η σημερινή πρακτική αφυπνίζει το ενεργειακό κέντρο της ζωτικής μας ενέργειας που βρίσκεται κάτω και πίσω από τον αφαλό και που συνδέεται με την ευεξία, την ευδαιμονία και τη σεξουαλικότητα.
  • Εσωτερική ευδαιμονία και ευχαρίστηση. Η ενέργεια που καλλιεργούμε δημιουργεί έναν ιδιαίτερο ενθουσιασμό που την ξεχωρίζει από τις άλλες πρακτικές μας. Μπορούμε να καλλιεργούμε αυτήν την ενέργεια οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή θέλουμε να μας τονώσει και να μας ενεργοποιήσει. Μπορούμε να την κάνουμε (με ανοικτά μάτια) στην ουρά στο ταμείο, στη στάση, στο τρένο, στο λεωφορείο, ή ακόμη και στο αυτοκίνητο περιμένοντας στο φανάρι.

Το πρώτο μέρος της συνάντησης θα γίνει μέσω YouTube Live εδώ:


Και το δεύτερο μέρος θα γίνει διαδραστικά με ερωτήσεις απαντήσεις μέσω της πλατφόρμας του Zoom στο https://zoom.us/j/99775454324?pwd=U1FMZHgxRk9XR0I3NUFHRE9yUWJLQT09

Αν σας ζητήσει meeting ID είναι το 997 7545 4324
και αν ζητήσει password είναι το lifelab

Για την διαδραστική συνάντηση μέσω Zoom θα χρειαστούν ακουστικά για να μην υπάρχει θόρυβος ανατροφοδότησης από τα ηχεία.

Στην περίπτωση που θα συμμετέχεις μέσω κινητού ή tablet θα πρέπει να κατεβάσεις το αντίστοιχο app:
https://play.google.com/store/apps/details?id=us.zoom.videomeetings&hl=en
https://itunes.apple.com/us/app/zoom-cloud-meetings/id546505307?mt=8

Τα λέμε την Πέμπτη στις 8 το βράδυ!

Βασίλης Βαλανδρέας