[rev_slider alias="advanced-online-meditation"]

Έχεις ολοκληρώσει τα δωρεάν μαθήματα και θέλεις να προχωρήσεις;

Μετά και από τον 4ο κύκλο των εισαγωγικών μαθημάτων του Οκτωβρίου, ένα μεγάλο μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους εσάς, στα 1.334 άτομα που συμμετείχατε συνολικά και στους τέσσερεις κύκλους!!

Την Τρίτη 7/11 κάνουμε το επόμενο βήμα με ένα πιο προχωρημένο εργαστήριο διαλογισμού και δράσης για όσες και όσους έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο των δωρεάν εισαγωγικών μαθημάτων και θέλουν να εμβαθύνουν στις πρακτικές τους ώστε να απελευθερώσουν ακόμη περισσότερο το δυναμικό τους.

Το online εργαστήριο έχει διάρκεια 8 εβδομάδες όπου δουλεύουμε:

  • Διαλογισμό τράτακ: Σταθερό βλέμμα, σταθερός νους, συγκεντρώνει τις ενέργειες του διαλογισμού μάντρα.
  • Pranayama: Ηρεμεί το νευρικό σύστημα, μειώνει το οξειδωτικό στρες, καθαρίζει τα ενεργειακά κανάλια.
  • Ενεργειακά κέντρα (τσάκρας): Λιγότερο στρες, καλύτερος ύπνος, καλύτερη υγεία, αυξημένη ενέργεια και ευεξία.
  • Ενεργειακές θεραπείες: Τόνωση ανοσοποιητικού, αποτοξίνωση σώματος και νου, ζωτικότητα, αγάπη, συγχώρεση.

Το αποτέλεσμα είναι ακόμη μεγαλύτερη επίγνωση, ελευθερία και αυτοπεποίθηση.
Απελευθερωνόμαστε από το παρελθόν, να απελευθερώνουμε το δυναμικό μας και να μπαίνουμε στο πεδίο των απεριόριστων δυνατοτήτων.

Έναρξη: Τρίτη 7/11 στις 10:00μ.μ.

Αυτό το εργαστήριο διαλογισμού και δράσης έχει διαφορετική μορφή από τα δωρεάν μαθήματα, γίνεται σε άλλη online πλατφόρμα που μας επιτρέπει να συμμετέχουμε και να αλληλεπιδρούμε online με φωνή και video. Δουλεύουμε με μικρότερη ομάδα (max 20 άτομα) ώστε να έχετε όλες και όλοι στην ομάδα την προσοχή που χρειάζεται για να εμπεδώσετε τις πρακτικές σας.

Αν δεν μπορέσεις να συμμετέχεις σε κάποια online συνάντηση ζωντανά, ή θέλεις κάτι να επαναλάβεις, μετά από κάθε συνάντηση στέλνουμε video και οδηγίες με email.

Τι σημαίνει εμπεδώνω τις πρακτικές μου;

Σημαίνει μεταμορφώνω το νου μου και το είναι μου, μεταμορφώνω τη ζωή μου και μεταμορφώνω τις ζωές των γύρω μου…

Κόστος: 60€

Παράλληλα, συμμετέχοντας ανοίγεις και μία θέση υποτροφίας για ένα ακόμη άνεργο άτομο, δηλαδή κάθε άτομο που συμμετέχει με 60€ δίνει τη δυνατότητα σε κάποιον άνεργο/η να συμμετέχει δωρεάν.

Το εργαστήριο καλύπτεται από εγγύηση επιστροφής χρημάτων, δηλαδή αν συμμετέχεις, κάνεις τις πρακτικές σου και μετά από τις 8 εβδομάδες δεν έχεις δει απτά αποτελέσματα τότε απλά σου επιστρέφουμε τα χρήματα σου πίσω.

Οι εγγραφές για το εργαστήριο έχουν ολοκληρωθεί και το εργαστήριο έχει ξεκινήσει, αν σε ανδιαφέρει να συμμετέχεις σε κάποιο επόμενο προχωρημένο εργαστήριο στείλε μας email στο contact@lifelab.gr

Βασίλης Βαλανδρέας