ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ!

Καλώς ήρθες!

Ο Διαλογισμός θα σε βοηθήσει να συνδεθείς με την εσωτερική σου ευφυία και να απελευθερωθείς από τα αρνητικά συναισθήματα και τις περιοριστικές πεποιθήσεις που σε εμποδίζουν να ζεις τη ζωή που θέλεις.

Ο Διαλογισμός δεν είναι ούτε δύσκολος ούτε περίπλοκος, αρκεί να έχεις το κατάλληλο πλαίσιο και μία υποστήριξη ώστε να έχεις όλα αυτά τα πολύ όμορφα αποτελέσματα αυτής της πρακτικής.

Αυτό γίνεται είτε μέσα από ατομικές συνεδρίες Διαλογισμού & Ολιστικής Νοημοσύνης είτε συμμετέχοντας σε ομαδικά μαθήματα.

Αυτή την περίοδο δεν έχουμε προγραμματίσει κάποιο εργαστήριο, θα επικοινωνήσουμε μαζί σου μόλις έχουμε κάτι νεότερο ώστε να προγραμματίσουμε μία δωρεάν online εισαγωγική συνάντηση για να σου εξηγήσουμε πώς ο Διαλογισμός μπορεί να σε βοηθήσει να συνδεθείς με την εσωτερική σου ευφυΐα ώστε να ζεις με λιγότερο στρες, μεγαλύτερη χαρά και καλύτερες σχέσεις.

Μετά από τη συνάντηση αποφασίζεις αν και με ποιον τρόπο θέλεις να προχωρήσεις.

bv-160x160-round

Βασίλης Βαλανδρέας
697 304 6561
vvalandreas@lifelab.gr

Για την συμμετοχή σου στα μαθήματα θα πρέπει να είσαι άνω των 18.
Τα μαθήματα διαλογισμού είναι σχεδιασμένα για ενήλικους που κατανοούν ότι είναι υπεύθυνοι για τη δική τους υγεία και ευδαιμονία και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υποκατάστατο για ιατρική αγωγή, ψυχοθεραπεία ή πρόγραμμα υγείας οποιασδήποτε φύσης.