Αυτή την Πέμπτη 30/3 στις 10 το βράδυ έχουμε ανοικτή δωρεάν συνάντηση – πρόλογο του ανοιξιάτικου εργαστηρίου 4 εβδομάδων Διαλογισμού & Αναπνοής.

Τι οφέλη σου προσφέρει αυτό το εργαστήριο;

  • Μείωση άγχους και βελτίωση της ψυχικής ευεξίας: Ο διαλογισμός και η αναπνοή μπορούν να βοηθήσουν στην ανακούφιση του άγχους, τη μείωση της έντασης και τη βελτίωση της διάθεσης.
  • Βελτίωση της συγκέντρωσης και της προσοχής: Ο διαλογισμός και οι τεχνικές αναπνοής μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της επικέντρωσης και της προσοχής, καθιστώντας πιο εύκολο τον έλεγχο των σκέψεων και την αποφυγή της περισπασμένης σκέψης.
  • Βελτίωση της ποιότητας του ύπνου: Η πρακτική του διαλογισμού και της αναπνοής μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της ποιότητας του ύπνου, καθώς βοηθά στη χαλάρωση του μυαλού και του σώματος.
  • Ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος: Η καταπραϋντική επίδραση του διαλογισμού και των ασκήσεων αναπνοής μπορεί να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα, καθώς οι τεχνικές αυτές βοηθούν στη μείωση του άγχους και του στρες, τα οποία είναι γνωστά για το ότι ασκούν αρνητική επίδραση στο ανοσοποιητικό.
  • Κοινότητα και υποστήριξη: Ένα online εργαστήριο μπορεί να προσφέρει μια κοινότητα άλλων ατόμων που ενδιαφέρονται για τη βελτίωση της υγείας τους και της ευεξίας τους. Αυτή η κοινότητα μπορεί να προσφέρει υποστήριξη, καθοδήγηση και ενθάρρυνση καθώς προχωράτε στη διαδικασία της εξάσκησης του διαλογισμού και της αναπνοής. Η αλληλεπίδραση με άλλα άτομα που αντιμετωπίζουν παρόμοιες προκλήσεις ή έχουν κοινούς στόχους μπορεί να είναι πολύτιμη.
  • Προσωπική ανάπτυξη και αυτογνωσία: Ο διαλογισμός και οι τεχνικές αναπνοής μπορούν να συμβάλλουν στην προσωπική ανάπτυξη, καθώς βοηθούν στην αύξηση της αυτογνωσίας και της εσωτερικής ειρήνης. Μέσω της πρακτικής τους, μπορείτε να μάθετε πώς να αντιμετωπίζετε καλύτερα τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας, καθώς και να ανακαλύψετε νέες πτυχές του εαυτού σας.
  • Καθοδήγηση από ειδικούς: Ένα online εργαστήριο συχνά περιλαμβάνει καθοδήγηση και καθορισμένο πρόγραμμα από έμπειρους εκπαιδευτές ή ειδικούς στον τομέα του διαλογισμού και της αναπνοής. Αυτό σημαίνει ότι θα λάβετε καθοδήγηση και συμβουλές βασισμένες στις βέλτιστες πρακτικές και τις πιο πρόσφατες γνώσεις στον τομέα. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε καλύτερη κατανόηση των τεχνικών και να προχωρήσετε πιο αποτελεσματικά στην πρακτική σας.

Οι συναντήσεις του εργαστηρίου γίνονται online κάθε Πέμπτη στις 10 το βράδυ, διαρκούν μία ώρα και το κόστος του εργαστηρίου είναι 20€ με μορφή ανταποδοτικής δωρεάς και για τις τέσσερεις συναντήσεις.

Τα μαθήματα Διαλογισμού & Αναπνοής δεν έχουν καμία σχέση με θρησκευτικές ή άλλου είδους πεποιθήσεις, είναι σχεδιασμένα για σύγχρονους ανθρώπους που έχουν περιορισμένο χρόνο και δεν απαιτείται καμία προηγούμενη εμπειρία σχετικά με τον διαλογισμό.

Λίγα λόγια για τους εισηγητές

Μαρία Λαμπίρη

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα! Πέρασα μια έντονη εφηβεία που προκαλούσα τον εαυτό μου και γνώριζα παράλληλα τα όρια μου. Οι Ακαδημαϊκές μου γνώσεις ξεκίνησαν στο προγραμματισμό και την ανάλυση πληροφοριακών συστημάτων ωστόσο γρήγορα κατάλαβα ότι δεν με γεμίζει ο κόσμος των γραμμών του κώδικα. Στράφηκα μέσα από τις ανάγκες στο εργασιακό μου επίπεδο στην εκπαίδευση στο ίδιο τομέα ενώ από το 2008 πάντρεψα τις γνώσεις αυτές με τον ιδιωτικό ασφαλιστικό κλάδο όπου ακολουθώ μέχρι και σήμερα.

Άρχισα να αντιλαμβάνομαι τη δύναμη της σκέψης και να αντιστέκομαι συνειδητά πλέον στις δράσεις των πεποιθήσεων μέσα από την διαδικασία Ψυχανάλυσης που έθεσα τον εαυτό μου για 7 χρόνια. Αφορμή ήταν ο αιφνίδιος θάνατος του πατέρα μου και η ανάγκη μου να ζήσω πραγματικά τη ζωή με κάθε ανάσα σε κάθε στιγμή!

Στην πορεία του ταξιδιού της συνειδητότητας, συνάντησα πνευματικούς Δασκάλους και ακολούθησα τις τεχνικές τους αναγεννώντας τον ίδιο μου τον εαυτό. Σταθμός ήταν η αδερφική φίλη μου η Τζαβάρα η Νίκη μεταφέροντας μου τη διδασκαλία της Δήμητρας Τζιόβα και την τεχνική 5D Miracle.

Στην πορεία με μάγεψαν: Η θεωρία της Σχετικότητας, ο Νόμος της Έλξης, η κοσμολογία των Σαμάνων, η θεραπεία με τη δύναμη της σκέψης, η επικοινωνία των Αγγελικών ταγμάτων, οι διάμεσοι, οι προχωρημένες τεχνικές Yoga ενώ με κέρδισε ο Διαλογισμός Ολιστικής Νοημοσύνης και οι πρακτικές του LifeLab.

Ο διαλογισμός έχει πραγματικά την ικανότητα να αναγεννήσει τον καλύτερο εαυτό μας! Φτάνει να προσφέρουμε τον εαυτό μας το ΔΩΡΟ αυτό μέσα από τις ίδιες μας τις πρακτικές!


Βασίλης Βαλανδρέας

Μέχρι το 1999 ήμουν το στερεότυπο του τεχνοκράτη χημικού – πληροφορικάριου (ξέρεις, αυτός που σου λέει ότι ο ωκεανός είναι Η20 + NaCl)

Και τότε ήταν που βρέθηκα με μία φίλη στο σεμινάριο «Έλεγχος του Νου με τη μέθοδο Σίλβα»...
Εκεί βίωσα μία απίστευτη εμπειρία όπου είδα την «άλλη πλευρά» των πραγμάτων!

Μετά από αυτή την μεταμορφωτική εμπειρία μπήκα για τα καλά στο μονοπάτι του Διαλογισμού και των ενεργειακών θεραπειών (Reiki, Dasira Narada κλπ) και το 2010 ήρθα σε επαφή με τις διδασκαλίες του Gururaj Ananda Yogi μέσω της FISU, αρχικά ως μαθητής και στη συνέχεια ως δάσκαλος Διαλογισμού.

Πράλληλα μελετώντας τις έρευνες και την πρόοδο στον τομέα της νευροεπιστήμης & της συνειδητότητας άρχισα σταδιακά να μεταμορφώνομαι από Software Engineer σε Consciousness Engineer 😊

Το αποτέλεσμα αυτής της πορείας ήταν να γεννηθεί το 2016 ο Διαλογισμός Ολιστικής Νοημοσύνης, μία συνθετική μέθοδος Διαλογισμού που συνδυάζει παραδοσιακές πρακτικές Διαλογισμού με τη σύγχρονες επιστημονικές ανακαλύψεις.

Ο Διαλογισμός Ολιστικής Νοημοσύνης σε βοηθά να καλλιεργήσεις την Διανοητική, την Συναισθηματική και την Πνευματική ευφυΐα σου ώστε να ζεις με Γαλήνη, Ευδαιμονία και Πληρότητα.


Οι εγγραφές για την εισαγωγική συνάντηση της 30/3/2023 έχουν ολοκληρωθεί

Σε περιμένουμε σε κάποιο επόμενο εργαστήριο 😊🙏

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Για την συμμετοχή σου στα μαθήματα θα πρέπει να είσαι άνω των 18Τα μαθήματα και οι πρακτικές είναι σχεδιασμένα για ενήλικους που κατανοούν ότι είναι υπεύθυνοι για τη δική τους υγεία και ευδαιμονία και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υποκατάστατο για ιατρική αγωγή, ψυχοθεραπεία ή πρόγραμμα υγείας οποιασδήποτε φύσης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email contact@lifelab.gr.